Om Gaming-basen

Gaming-basen.dk er stiftet i 2017 med en vision om, at kunne hjælpe de danske gamere med at vælge det rette udstyr. Vi tester og anmeldelser selv diverse former for gaming-udstyr, hvilket bl.a. inkluderer keyboards, headsets og hele PC’er. Det er derfor også her på siden, du nemmest finder netop dét udstyr, der matcher dine forskellige kriterier.

Vi arbejder hårdt for at udarbejde nyt indhold til siden, hvorfor der jævnligt publiceres nye artikler her på sitet. Oftest er det i form af tests, guides og anmeldelser, men du kan dog også finde nyheder, informative artikler og meget andet. Indholdet spænder derfor både vidt og bredt, og dække det meste, når det kommer til gaming og udstyr.

Spørgsmål eller kommentarer?

Hvis du har spørgsmål, du ønsker besvaret eller du ønsker at knytte en kommentar til noget at vores indhold, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Det kan du med fordel gøre via kontaktformularen, der kan findes på vores kontakt-side. Vi bestræber os altid på at besvare vores e-mails hurtigst muligt – typisk inden for blot 24 til 48 timer.