Activision donerer indkomsten fra BO4 Salute Packs til velgørenhed

Activision donerer indkomsten fra BO4 Salute Packs til velgørenhed

Tilbage i 2009 oprettede Activision et program kaldet Call of Duty Endowment med det formål, at kunne hjælpe arbejdsløse militærveteraner med at finde vejen tilbage til arbejdsmarkedet. I år har Activision Blizzard valgt at donere 100% af hele indkomsten fra salget af den nye Call of Duty: Blacks Ops 4 DLC, Endowment Salute Pack.

Denne DLC koster $4.99 og kan købes via både Xbox Store, PlayStation Store og Battle.net. Pakken indeholder både tag, sticker, gesture, calling card og et emblem, der kan ses på billedet herover.

En pressemeddelelse offentliggører at organisationen blev grundlagt med det mål, at kunne hjælpe 25.000 veteraner tilbage i job mod slutningen af 2018. Dette blev dog opnået allerede i 2016, hvorfor målet blev hævet til 50.000 i 2019. Dette mål er også allerede opnået, hvorfor det nuværende mål er 100.000 i 2024.

I samme pressemeddelelse er der en udtalelse fra Dan Buntin, der er Co-Studio Head hos Treyarch:

Call of Duty Endowment har formået at gøre et fantastisk stykke arbejde, der har gjort en stor livsforskel for rigtig mange veteraner. Det er en ære, at være en del af en så god sag.