Fallout 76 Beta Pre-Load er nu tilgængelig på Xbox One

Fallout 76 Beta Pre-Load er nu tilgængelig på Xbox One

Den endelige lancering af Fallout 76 er kun en måned ud i fremtiden. Enkelte spillere får dog mulighed for at prøve Bethesdas nye multiplayer-fokuserede RPG-spil snart. Som følge af den seneste pre-beta stresstest, vælger Bethesda nu at åbne op for den færste beta-session af Fallout 76 på Xbox One d. 23. oktober (og på et senere tidspunkt på PS4 og PC).

Dem der har kvalificeret til betaen på Xbox One kan nu pre-loade det. Det er dog en beta, der kun er tilgængelig for dem, der har forudbestilt spillet. Det betyder, at hvis du vil være med, så skal du skynde dig at få forudbestilt spillet. Det er dog ikke alle, der får adgang til spillet med det samme, da det sker i hold. Du skal have Xbox Live Gold for at deltage.

Som Bethesda selv har gjort det klart på deres FAQ-side, så skal du bruge en såkaldt redemption code, du finder på din kvittering eller i din bekræftelsesmail fra forudbestillingen af spillet. Denne kode skal indtastes på deres hjemmeside. Når dette er gjort fremsendes en e-mail med instruktioner til download betaen.

Den første session er planlagt til at strække sig mellem 4 PM PT / 7 PM ET og 8 PM PT / 11 PM ET. Der er endnu ikke offentliggjort dato og tidspunkt for andre betasessioner. Pointen med denne beta er, at stress-teste spillet og sikre, at det fungerer upåklageligt ved endelig release. Det betyder, at du skal være opmærksom på, at der kan være fejl, mangler og glitches under betaen.