Epic Games teaser Halloween-event i Fortnite

Epic Games teaser Halloween-event i Fortnite

Der er mange spil, der allerede har taget hul på Halloween-perioden. Det sker blandt andet i spil som Dead by Daylight og Black Ops 4, der enten har slået hul på glæden eller er ved at gøre klar. Nu tyder det meget på, at Fortnite også snart tager del i dette.

På den officielle Twitter-konto for Fortnite har Epic Games nemlig teaset et Halloween-event med hashtagget #Fortnitemares. Nogle af dem, der har været med fra start, kan måske huske, at Fortnitemares var det oprindelig startskud til Seasons i Fortnite. Samtidig tilføjede det også en række småændringer til spillet sammen med uhyggelige grafiske tilføjelser.

Dog har Fortnite har allerede taget hul på nogle af glæderne ved Halloween, hvilket de har gjort i form af en række uhyggelig og tilmed makabre skins, gliders og pickaxes. Det inkluderer blandt andet tilbagevendelsen af det umådeligt eftertragtede Skull Tropper-skin. Endvidere, så er der også pyntet til Halloween flere steder på map’en.

Taget i betragtning af, at Fortnite allerede er i Halloween-steming, så kan man sagtens antage, at det vil fortsætte et godt stykke tid endnu. Der vil komme endnu flere uhyggelig skins – og det samme gør sig gældende for både gliders og pickaxes. Det store spørgsmål er dog, om der også kommer et nyt game mode.

Der er mange, der forventer, at Haunted Storm vender tilbage fra sidste år. Det medføre, at spillere, der blev fanget i stormen får uhyggelige visioner. Dertil er der også mange, der håber på, at både Jack-O-Launcher og Grave Digger vender tilbage – og måske også en række nye skins til våbene.

For tiden sker der dog ikke andet end, at spillerne må nøjes med det, der er blevet teaset på Twitter, som ses herunder: