Sony tester mulighed for at skifte PlayStation Network-navn

Sony tester mulighed for at skifte PlayStation Network-navn

Sony tester en ny funktion, der endelig gør det muligt for de mange brugere at skifte navn på PlayStation Network. Det har i mange år været et ønske hos mange af PlayStation-brugerne. Sid Shuman, der er direktør for sociale medier hos Sony, har skrevet i et blogindlæg, at selskabet begynder at teste funktionen i beta, som en del af PlayStation Preview.

Det betyder, at deltagerne i PlayStation Preview-programmet kan skifte deres navn lige så mange gange, de ønsker. Den første ændring er gratis, men efterfølgende er det krævet, at du skal betale for det. Prisen lyder på 9,99 dollars (hvilket er svarende til cirka 64 kr.), mens PS Plus-medlemmer slipper med at skulle betale 4,99 dollars (svarer til 32 kr.).

Vælger du at ændre dit navn, så kan du vælge at få vist dit gamle navn sammen med det nye. Det kan du gøre, så det er nemmere for dine venner at genkende dig. Du skal dog være opmærksom på, at når du har valgt enten at vise begge navn eller kun det nye, så har du ikke længere mulighed for at lave det om. Dit valg er derfor permanent.

Funktionen til navneændring vil dog kun være kompatibel med spil, der er lanceret efter april 2018 såvel som en række af de mest populære spil til PlayStation 4. Det betyder også, at det ikke er alle PlayStation-spil og -applikationer, der vil understøtte de nye muligheder for navneændring. På sigt vil der blive udsendt en komplet liste over kompatible spil og applikationer.

Hvornår bliver det muligt at ændre navn?

I øjeblikket er betaen kun tilgængelig for en række af udvalgte brugere. Alle disse brugere har forhåndsregistreret sig som testere af tidligere PlayStation 4-betaer. Testen kører frem til slutningen af november. Det er ikke længere muligt at skrive sig op som tester. Heldigvis skal du ikke vente længe, da funktionen til navneændring bliver lanceret i starten af 2019.