Counter-Strike Pro fanget i snyd under turnering

Counter-Strike Pro fanget i snyd under turnering

En professionel CS-spiller blev fanget i, at snyde under en turnering – og han prøvede med det samme at slette hans heck, mens hans PC blev tjekket igennem.

Der er tale om Nikhil “Forsaken” Kumawat, der – indtil turneringen – spillede for OpTic India. Han blev opdaget, mens OpTic India spillede mod det viatnamesiske team, Revolution, ved Extremeland Zowie Asia-turneringen i Shanghai.

På baggrund af meget mistænkeligt spil, valgte en officiel del af teamet hos Extremeland Zowie Asia at tjekke hans PC, hvorefter han var nødsaget til at holde Forsaken tilbage, for at sikre, at han ikke nåede at slette hans hack.

Du kan se hvordan, det hele udspillede sig herunder:

Det viste sig, at Forsaken gjorde brug af en såkaldt Aimbot, der låser dit sigte fast på. Filerne til dette havde han gemt på hans PC.

Det var et dramatisk scenarie og har fået alvorlige konsekvenser for både Forsaken og hans holdkammerater. Ikke nok med, at hele holdet blev diskvalificeret, så valgte OpTic oven i købet også at droppe hele holdet på baggrund af dette scenarie.

Dertil bliver det efterforsket, hvorvidt Forsaken skal bannes fra professionel CS:GO permanent. Det er nemlig ikke første gang, han er blevet opdaget i at snyde. Han blev nemlig udlukket fra ESL-turneringer i to år i 2017 efter at have fået et Valve Anti-Cheat (VAC)-ban.