Fallout 76’s Hunter/Hunted-mode minder om Battle Royale

Fallout 76’s Hunter/Hunted-mode minder om Battle Royale

For mindre end 24 timer siden offentliggjorde Bethesda en multiplayer-guide til Fallout 76. I denne forbindelse blev der også udgivet nogle nye informationer om spillets Hunter/Hunted-mode. Ud fra disse informationer tyder meget på, at det er et game-mode, der kommer til at mindre rigtig meget om Battle Royale. Det kommer blandt andet til at byde på en indskrænkende cirkel og et sidste mand vinder-koncept, som du kender det fra f.eks. Fortnite.

For at deltage i dette game-mode skal du gøre brug af din Pip-Boy-radio. Dette er blandt andet noget, de kommer ind på i deres nye Fallout 76-guide. I forbindelse med dette skriver de bl.a. følgende:

“Når minimum fire spillere har tilsluttet sig Hunter/Hunted Radio-køen, vil hver af disse personer få tildelt en anden spiller, de skal forsøge at eliminere. Herefter handler det om at finde frem til din modstander på et stort område inden for en time. Pas dog på med at stikke næsen for langt fra, da en anden spiller er på jagt efter dig – og din tildelte modstander kan også kæmpe imod.”

Herefter fortsætter guiden med at beskrive, hvordan området, der kæmpes på bliver mindre og mindre:

“Med tiden vil området, der kæmpes på blive mindre og mindre, hvilket tvinger dig tættere på både din tildelte modstander og vedkommende, der jagter dig. Dræber du din tildelte modstander, vil dit næste mål bliver den spiller, din oprindelig havde fået tildelt. Sådan fortsætter spillet indtil sidste spiller er tilbage – og dermed har vundet.”

Som du kan læse ovenfor, så er der tale om et game-mode, der på mange punkter minder om Battle Royale, men dog med et par enkelte twists. Hvis det er noget, du gerne vil prøve kræfter med, så er betaen frigivet til Xbox, mens henholdsvis PC- og PS4-brugere må vente lidt endnu.