Map til Red Dead Redemption 2 er blevet leaked

Map til Red Dead Redemption 2 er blevet leaked

Der er ikke længe til den officielle lancering af Red Dead Redemption 2. På lige fod med andre store spilreleases, så er de første leaks begyndt at dukke op. Blandt andet er spillets fulde map blevet leaked af to Reddit-brugere ved navn Mco_yum_yum og tomcruise_momshoes.

Ud fra det leakede billede ser det ud til, at Red Dead Redemption 2 kommer til at indeholde en stor del af den originale map. Du kan blandt andet se kendte områder som Flat Iron Lake, Tall Trees Armadillo og flere andre områder. Dog ser det ikke ud til, at Mexico bliver en del af den nye map. Det er dog ikke sikkert, da der selvfølgelig fortsat er nye lokationer, der endnu ikke er udforsket.

Der er kun ganske få dage til den endelige udgivelse af Rockstar Games’ seneste skud på stammen. Det bliver dog interessant at se, om de kan holde kortene tæt på hånden herfra, så der ikke er flere leaks, der havner på Internettet. Har du endnu ikke set nærmere på spillet, så bør du tage et kig på Red Dead Redemption 2-traileren, der blev udsendt af Rockstar Games for ganske få dage siden.