Call Of Duty: Black Ops 4 har lanceret Black Market

Call Of Duty: Black Ops 4 har lanceret Black Market

Call of Duty: Black Ops 4 har bragt deres in-game shop, Black Market, tilbage. De lancerede den på PS4 d. 19. oktober, mens brugere på hhv. PC og Xbox One er nødt til at vente til d. 26. oktober. Det bliver en central markedsplads for køb af kosmetiske ændringer til både figurer, våben og deslige.

Inkluderet er den såkaldte Contraband-stream, der er en gratis progressionssti, hvor alle spillere kan optjene XP og dermed låse op for kosmetiske tilføjelser. Der vil være udskiftning i form af Operations, der skifter ca. hver anden måned. Den første har fået det meget passende navn Operation First Strike.

Der er mulighed for at låse op for nye figurer til Blackout, outfits til dine Specialists, nye tags, gestures og dertil også nye våbenskins. Du vil tjene XP til at låse op for disse kosmetiske genstande ved blot at spille spillet som du normalt ville gøre.

Ydermere, så vil der også blive introduceret nye tidslimiterede begivenheder fra tid til anden. Den første startede d. 20. oktober på PS4 og vil starte d. 27. oktober på PC og Xbox, og er naturligvis et Halloween-event. Slutteligt, så vil Black Market blive opdateret med Blackjack’s Shop i november, hvor du kan købe genstande med virkelige midler.