Battlefield 5’s Battle Royale-mode lanceres i foråret 2019

Battlefield 5’s Battle Royale-mode lanceres i foråret 2019

Electronic Arts har gjort det klart, at Battlefield 5’s “Firestorm”, der er et såkaldt Battle Royale-mod, ikke vil være tilgængeligt før foråret i 2019, hvilket er flere måneder efter spillet er blevet lanceret.

EA afslørede dette i en opdatering, hvor de forklarede nærmere om spillets “live service journey through the Second World War”, der vil starte i december med Overture som start. Det første kapitel i spillets Tides of War bliver også opdateret med en helt ny tank-fokuseret map, der får navnet Panzerstorm, en singleplayer-mission kaldet The Last Tiger og tilføjelse af et træningsområde.

I januar bliver Lightning Strikes lanceret med et fokus på “vehicle warfare and rapid infantry movement”. Det kommer til at bringe to helt nye game-modes til spillet. Dertil vil det også inkludere Combined Arms, der er en serie af co-op-missioner, der spilles på flee forskellige maps.

Det bliver dog først engang i marts, at vi kommer til at se noget til Trial By Fire. I samme ombæring vil der også blive åbnet op for en ny map, der finder sted i Grækenland, mens der til slut også vil blive åbnet for adgangen til Firestom. Der er dog endnu ikke blevet offentliggjort en officiel dato for lancering af Firestorm.

Det har hele tiden været planen, at Firestom ikke vil være tilgængelig ved lancering af selve spillet. Der er dog mange, der er forbavsede om den lange ventetid. Man kan desuden argumentere for, at det også er et meget risikabelt træk fra EAs side, at de lancerer et shooter-spil uden et Battle Royale-mode, men de har valgt at vente.