Gamer Stol Test (2019) – Find den bedste gamer stol her

Gamer Stol Test (2018) – Find den bedste gamer stol her

Komfort er essentielt for din performance, når du gamer. Dette gør sig gældende, uanset dine spilpræferencer. Derfor er det også vigtigt, at du sidder ergonomisk korrekt, når du er placeret foran din PC. I en sådan sammenhæng kan en gamer stol være til stor gavn. Der findes mange af disse stole, men de bedste er præsenteret i denne gamer stol test.

Der er mange aspekter, der har relevans for, hvorvidt en gamer stol er god. Derfor kan det også være et svært valg. I denne test præsenteres du for en række af de bedste modeller på markedet, hvorfor du roligt kan vælge én af stolene, der er beskrevet herunder. Det er dog vigtigt, at huske på, at det også fortsat handler en del om egne præferencer.

Paracon Rogue Gamer Stol – Sort

Forhandler Pris Information
1.399 DKK Se produkt

Paracon Rogue Gamer Stol – SortParacon er et brand dedikeret til gaming. De bruger derfor alle deres ressourcer på at udvikle produkter specifikt til gamere. Leder du efter en god gaming stol, så er Rogue fra Paracon et oplagt bud. Særligt hvis du har interesse i, at skulle holde din investering på et sobert niveau. På trods af kvaliteten er prisen på denne stol nemlig yderst fornuftig.

Stolen er udstyret med et multifunktionelt armlæn. Dette armlæn giver et bredt spektrum af muligheder for at tilpasse stolen til din krop – både med henblik på dine arme, albuer og skuldre. Armlænene kan desuden justeres op og ned, mens du dertil også kan dreje dem, så de har enten en åben eller lukket vinkel – alt efter dine præferencer.

Medfølger puder til lænd og nakke

Paracon leverer naturligvis samtlige stole i Rogue-serien med lækre puder til både lænd og nakke. På begge puder finder du det velkendte Paracon, der efterhånden er cementeret som værende et kvalitetsrigtigt brand til gamere. De er nemme at montere, da de blot monteres via klassisk klik-montering, hvorfor de også er simple at afmontere igen.

Pudernes placering kan tilpasses alt efter egne ønsker, og hvordan du synes, du sidder bedst med den ekstra støtte, de leverer. Stolen har en fornuftig størrelse, da sædets bredde måler 53 cm. og dybden måler 50 cm. Den justerbare sædehøjde strækker sig mellem 50 cm. og 61 cm., hvorfor der – uden tvivl – er tale om en stol, der tiltaler de fleste.

DXRacer Formula Gaming Chair – F08-NR

Forhandler Pris Information
2.089 DKK Se produkt

DXRacer Formula Gaming Chair - F08-NRDenne stol er produceret af DXRacer og er en del af deres ikoniske F-serie. Det er deres originale serie og danner derfor fundament for mange af ed øvrige serier fra DXRacer. Serien er særligt kendt for at være moderne og elegant. Med udseendet er dog langt fra det eneste, den byder på. Der er også tale om komfort på et meget højt niveau.

Stolen er yderst ergonomisk, mens den ligeledes kan bryste sig af et moderne og stilrent udseende. Foruden dette bør du også notere dig, at stole i F-serien kan erhverves til fornuftige priser. Denne gamer-stol er udviklet med fokus på gamere, og i særdeleshed dem, der bruger mange timer foran skrivebordet, og derfor har behov for høj siddekomfort.

Giver støtte de rette steder

Denne stol fra DXRacer er udviklet til at give støtte til de helt rette steder. Ikke nok med det, så har stolen også et visuelt udtryk, der gør, at den vil tage sig godt ud i enhver sammenhæng. Det er en stol, du roligt kan bruge i mange timer, da den egner sig til helt op til otte timers brug om dagen, hvorfor der naturligvis er garanti for høj komfort.

Armstøtterne kan drejes, så de passer til dine ønsker. Ligeledes medfølger der to puder, der forøger den ergonomiske siddekomfort, der leveres af stolen. En DXRacer Formula er dynamisk på en sådan vis, at du har et væld af gode muligheder for ændring af position på både ryglæn, armstøtte og højde, hvorfor den nemt kan indstilles til enhver.

Arozzi Monza Gamer Stol – Grøn

Forhandler Pris Information
1.499 DKK Se produkt

Arozzi Monza Gamer Stol – GrønHer er der tale om en rigtig fed stol til gaming, der er udført i et racinginspireret look. Den er naturligvis lavet af materialer i højeste kvalitet. Den byder desuden på kvalitetsrigtig og tryk polstring i både armlæn, sæde og ryglæn. Dette medfører, at du sidder blødt og komfortabelt i gamer stolen, uanset hvor længe, du bliver siddende i den.

Selve sædet er naturligvis ergonomisk udformet. Dette er gjort med henblik på at sikre, at du sidder korrekt, og dermed kan spille i mange timer i streg, uden at det giver problemer. Alle varianter af Arozzi Monza er udformet i syntetisk PU-læder, der ikke blot sikre, at den ikke blot er nem at rengøre, men også at den er yderst slidstærk.

Letvægtskonstruktion giver god bevægelsesfrihed

Denne stol er bygget på en letvægtskonstruktion, der giver en god frihed til bevægelse, men dog uden, at det er noget, der går ud over kvaliteten af stolen. De fem nylonhjul gør det blot endnu nemmere for dig at flytte rundt på den stabile og robuste stol. Hvis du ofte har behov for at flytte din stol rundt, så er en Arozzi Monza et oplagt valg.

Du har selvfølgelig mulighed for at rotere 360 grader på stolen. Den kan også nemt justeres i højden ved hjælp af den indbyggede gas-fjeder. Du har også mulighed for at vippe med sædet og der er ligeledes også indbygget en låsefunktion. Det er ensbetydende med, at du kan låse indstillingerne, når du har fundet de mest ideelle for dig.

DXRacer King Gaming Chair – K06-N

Forhandler Pris Information
3.449 DKK Se produkt

DXRacer King Gaming Chair – K06-NDXRacer er verdens førende producent af gamer stole. Én af deres mest imponerende serier kalder de for King Series (eller blot K-Series). Ved købet af en DXRacer King får du en stol, der er intet mindre end majestætisk. Den er både høj, bred og dyb, mens der naturligvis ikke er blevet sparet på hverken komfort eller funktion i denne gaming stol.

Det er den bredeste serie af stole fra DXRacer. Derfor er der også garanti for sublim komfort, da du nærmest får en fornemmelse af, at du sidder i en luksuriøs sofa. Den udmærker sig dog på punkter, en sofa ikke gør. Den kan indstilles og gøres personlig som følge af de 5-dimensionelle sædeindstillinger og justerbare armlæn, der gør det yderst nemt.

Ergonomi i højsædet

Som gamer sidder du ofte mange timer i din stol. Derfor er det også vigtigt, at ergonomi og komfort er i højsædet. Med en stol som denne er der garanti for, at der ikke er gået på kompromis med dette. Den er specialdesignet til dig, der gamer, og du kan derfor snildt sidde komfortabelt i 8 timer – uden ubehag i ryg og irritation i nakke, ryg og lænd.

Foretrækker du at sidde længere fremme i sædet, medfølger der to ekstra puder til nakke og lænd, der sikrer at komforten bibeholdes. Dertil har ryglænet på alle modeller i K-serien et interval på hele 170 grader. Det gør det praktisk talt muligt at læne sig helt tilbage. Den er fremstillet i en blanding af PU- og PVC læder, der gør den slidstærk.

Alpha Gamer Polaris Racing – Blue

Forhandler Pris Information
1.949 DKK Se produkt

Alpha Gamer Polaris Racing – BlueAlpha Gamer er en producent, der særligt har gjort sig bemærket inden for den seneste rum tid. De har formået at erobre markedsandel på kort tid, hvilket de blandt andet har gjort med deres gamer stole. Én af de modeller, de har oplevet særlig succes med er Polaris Racing, der er en kvalitetsrigtig stol til gaming, der kan erhverves til en god pris.

Polaris fra Alpha Gamer er udviklet med fokus på at levere den ultimative komfort og ekstra støtte til brugeren. Derfor får du også en stol, der byder på det bedste fra alle verdener, der oven i købet samles i en flot, komfortabel og ergonomisk stol. Leder du efter en stol, der kan erhverves til en fornuftig pris, så er dette helt afgjort et oplagt valg.

Overflade i lækkert PU-læder

Selve overfladen på stolen er betrukket med lækkert PU-læder. Det giver ikke blot stolen et lækkert feel, men det er også med til, at den er særdeles nem at gøre rent. Indvendigt finder du lækkert koldskum i både sæde og ryg, der sikrer god komfort, om end materialet kan betyde, at du i ny og næ har behov for at tage en lille pause fra stolen.

Der er ligeledes gode muligheder for at indstille stolen til dine behov. Dette kan blandt andet gøres via det justerbare ryglæn. De medfølgende nakke- og lændepuder gør det naturligvis også nemmere. Sæddet kan både vippes og dertil også justeres i højde, så du kan have benene solidt på jorden. armlænene kan justeres i højde, bredde og vinkler.

Nordic Gaming Challenger Gamer Stol – Hvid

Forhandler Pris Information
749 DKK Se produkt

Nordic Gaming Challenger Gamer Stol – HvidDet er ikke alle, der har interesse i, at investere en større formue i en gamer stol. Er det også noget, du kan vedkende dig, så er en Nordic Gaming Challenger et oplagt bud til dig. Her får du nemlig en stol, der er af høj kvalitet, men som kan erhverves til en umådeligt lav pris. Derfor giver en Nordic Gaming Challenger også rigtig god værdi for pengene.

På trods af den lave pris, så byder den dog fortsat på en ergonomisk korrekt siddestilling. Den er udviklet med henblik på, at den kan bruges i flere timer i streg. Du kan derfor forvente, at du kan game i mange timer i streg, uden du mærker det i hverken ryg eller nakke. De mange indstillinger understreger naturligvis, at stolen giver dig god komfort.

Polstret i slidstærkt PU-læder

Stolen er selvfølgelig polstret i et både slidstærk og tilmed også nærmest vedligeholdelsesfrit materiale, der kaldes PU-læder. Det garanterer, at du kan få glæde af din Challenger-stol fra Nordic Gaming i mange år – og tilmed helt uden, at den bliver slidt og dermed knap så flatterende at se på. Rengøringen er desuden også hurtig og simpel.

Sædehøjden kan justeres fra 38 cm. til 48 cm., hvilket naturligvis foregår via en gaspatron á klasse 3. Selve stolen kan justeres i højden fra 110 cm. til 120 cm. Der er god plads på selve sædet, eftersom dette måler 50 cm. i dybden og 60 cm. i bredden. Denne gamer stol byder desuden på en vægtkapacitet på 105 kg., hvorfor den kan bruges af de fleste.

DXRacer Racing Gaming Chair – Natus Vincere 2.0

Forhandler Pris Information
2.789 DKK Se produkt

DXRacer Racing Gaming Chair – Natus Vincere 2.0R-serien er en relativt ny serie af stole fra DXRacer, der – som bekendt – er verdens førende producent af gamer stole. Stolen har et elegant og råt design, men foruden et stilmæssigt udseende, så er stolen ligeledes i stand til at yde en sublim støtte til kroppen. Den er produceret ergonomisk for at sikre optimal komfort – også ved brug i længere tid.

Der er mange gode muligheder for at indstille stolen til hver enkelt bruger. Den kan både indstille i ryg og ved armlæn, mens der også medfølger separate nakke- og lændepuder. En kombination af alt dette medfører, at både komfort og ergonomi kan opnås for den enkelte med præcision. Er du fan af Natus Vincere, så er det naturligvis kun en fordel.

Oplev et løft til din gaming-oplevelse

Der er garanti for, at du kommer til at opleve et løft til din gaming-oplevelse. Det skyldes, at den store funktionalitet kombineret med høj kvalitet og et æstetisk design skaber fryd ved at sidde i din stol. Du er dertil også sikret, at du sidder godt, men vigtigt af alt, så er stolen konstrueret med henblik på, at passe bedst muligt på hele din krop.

I og med, at stolen er designet med et højt ryglæn, så er det ligeledes en ideel stol til høje gamere. Samtlige modeller og varianter i DXRacers R-serie er udstyret med fodhvilere, der er monteret direkte på stjernerammen i bunden for ekstra komfort. Stolen er udført i PU-læder, der hverken krakelerer med tiden eller gør rengøring besværlig for dig.

AKRacing Gaming Chair – Black/Black

Forhandler Pris Information
2.139 DKK Se produkt

AKRacing Gaming Chair – Black/BlackAKRacing står bag en lang række ergonomiske gamer stole. Disse er designet specifikt til gamere, der sidder foran skærmen i mange timer i streg. En stol som denne vil have positiv indvikrning på dit helbred. Det skyldes, at den sikrer, at din krop vil blive støttet på den helt rette måde. Som gamer er det vigtigt, da det ellers kan forårsage smerter.

Enhver stol fra AKRacing sikrer en ergonomisk og god komfort, hvilket også gælder for denne model. Den er nemlig udviklet med stor omhu og med afsæt i kroppens opbygning. Udformingen af selve sædet gør, at du føler dig godt tilpas og hele tiden føler dig afslappet, når du sidder i stolen. Det gør sig også gældende ved selv længere sessioner.

Robust metalkonstruktion med god holdbarhed

Den robuste metalkonstruktion som stolen er bygget op, sikrer en holdbarhed, der medfører, at stolen kan bruges i mange år. Sammen med stolbasen, der er fremstillet i aluminium, er det med til at gøre stolen endnu mere stabil. De fem dobbelte nylonhjul medfører desuden, at det nemt for dig at flytte rundt på din gamer stol efter egne behov.

Selve sædet ligner noget, der er taget fra en sportsvogn. De både behagelige og bløde materialer giver en markant bedre komfort end mange andre stole. Du har desuden mulighed for forskellige højdejustering af sædet, der sammen med justerbar højde for armlænene sikre en god komfort og den bedste ergonomi – uanset din højde og størrelse.

Corsair T1 Race Gaming Chair – Yellow

Forhandler Pris Information
2.289 DKK Se produkt

Corsair T1 Race Gaming Chair – YellowHvis du ikke vil gå på kompromis med din gamer stol, så er Corsair T1 Race et ideelt valg. Her er der nemlig tale om en yderst high-end stol, der emmer af god kvalitet hele vejen igennem. Den er produceret i de absolut bedste materialer, som sikrer en særdeles god komfort og siddestilling, hvorfor den vil kunne give dig en endnu bedre gaming-oplevelse.

Corsair T1 Race byder på et lækkert look, der er inspireret af kulfiber, som står rigtig flot til det ternede mønster. Når du sætter dig i stolen, så vil du ikke være et sekund i tvivl om, at Corsair er gået efter at levere den bedst gamer stol. Det er ikke uden grund, at der eksempelvis er flere større e-sportsturneringer, der benytter sig af netop denne stol.

Baseret på en stærk stålkonstruktion

Den umådeligt flotte stol fra Corsair er bygget i en yderst stærk stålkonstruktion, og dertil er den blevet betrukket i de absolut bedste materialer. Derfor er det også en solid stol, der kan klare mange timers brug hver dag. Der medfølger også både nakke- og lændepude i samme slidstærke materiale som resten af stolen, hvilket sætter prikken over i’et.

Samtlige elementer af stolen kan desuden både justeres og personliggøres. Du kan derfor tilpasse både armlæn, ryg og sæde, så det passer perfekt til din kropsbygning og dine præferencer. Dette er naturligvis gjort, da ergonomi og komfort er de vigtigste aspekter af en gamer stol. Slutteligt, så er Corsair T1 Race også blevet udstyret med en lås.

Paracon Knight Gamer Stol – Sort

Forhandler Pris Information
1.799 DKK Se produkt

Paracon Knight Gamer Stol – SortParacon er en dansk producent af gamer stole. Deres Knight-serie er bestående af stole, der er blandt den absolutte elite, når det kommer til stole til gaming. Samtlige stole er udformet med henblik på ergonomisk komfort, for at sikre, at brugeren sidder behageligt og ergonomisk korrekt. Derfor kan en stol som denne også bruges i mange timer.

Paracon Knight byder bl.a. på generøs polstring, en ekstra høj ryg og dertil også justerbare nakkestøtte og lændepude. Alt dette er noget, der er med til at garantere, at stolen byder på den højest mulige komfort, når den bruges til intens gaming. Den kan dog også bruges som kontorstol, men i langt de fleste tilfælde bruges den dog til decideret gaming.

Mange muligheder for justering og indstilling

Du har mange muligheder for at justere og indstille stolen. Derfor kan du opnå en indstilling, der er perfekt til dig. Du kan bl.a. justere sædehøjden og de polstrede armlæn. Ryglænet kan justeres mellem 90 og 180 grader, hvilket kan gøres i trin, så positionen kan låses. De to påmonterede puder kan også justeres, så de giver dig bedst mulig komfort.

Ikke nok med det, så byder Paracon Knight også på et enestående design, der i høj grad er inspireret af racerbiler. Stolen er fremstillet i kunstlæder, der ikke blot gavner det visuelle udtryk, men den høje kvalitet af materialer sikrer, at holdbarheden er rigtig god. Den slidstærke gamingstol har tilmed en samlet vægtkapacitet på helt op til 105 kg.

Hvad er en gamer stol helt præcist?

Gamer stole er stole, der er udviklet specifikt til længere spilsessioner. Derfor adskiller de sig også fra normale kontorstole på flere punkter. Én af de mest afgørende forskelle er, at en gamingstol er udstyret med nakkestøtte. Sidder du længe ved din PC, er det vigtigt, at kroppen får den rette behandling, så den ikke lider overlast og skade.

En ergonomisk gamer stol vil både yde støtte til ryg og bagdel, som en normal kontorstol, men den vil dertil også have en særlig nakkestøtte. Dertil vil en sådan stol typisk også yde bedre støtte til ryg og bagdel, eftersom den skal leve op til, at du sidder foran din PC i mange timer. Det giver din krop bedre betingelser og det vil give dig langt mere komfort.

Ydermere, så er gamer stole ofte også kendetegnet ved at have et væld af indstillingsmuligheder, så du har rig mulighed for at finde din favoritposition. Uanset dit valg af spil, så er det vigtigt, at sidde i den rette position under spillet. Med den korrekt position vil du kunne løft dit spil til højere niveau, hvad end det er CS:GO, WoW eller CoD.

En gaming stol er derfor en moderne og modificeret kontorstol. Det primære formål med en sådan stol er, at du kan indtage den helt rette position, når du gamer. Det er sundt valg, der giver god støtte til hele kroppen, så du undgår ubehag. Der findes et væld af gode gamer stole, hvorfor du også vil kunne finde en ideel løsning, der passer til dig.

Hvis du er seriøs omkring gaming, så er der ikke nogen vej udenom, at du bør anskaffe dig en god stol. Det er ikke kun fordi, du kan få en bedre position, der giver god støtte og komfort, men det handler også om, at du vil være i stand til at sidde bedre foran din skærm. Det er nemlig noget, der er med til at sikre, at du kan yde dit maksimale i dit spil.

Gamer Stol Guide: Hvilke punkter er vigtige?

Der er mange punkter, der har stor betydning, når du skal vælge en passende gamer stol. Derfor er det ikke noget, du bør lade være op til tilfældighederne. Vælger du blot en vilkår model, kan du risikere, at den ikke dækker dine behov eller ikke kan indstilles efter dine præferencer. Derfor skal du vælge din stol med afsæt i de mest essentielle punkter.

Justeringsmuligheder

Det mest vitale er, at stolen byder på et stort antal justeringsmuligheder. Det medfører, at det er muligt for dig at justere stolen efter dine egne ønsker. På denne måde kan du opnå den bedste siddeposition for dit vedkommende. Det er her de gode stole differentierer sig fra de dårlige, eftersom disse sjældent har mange justeringsmuligheder.

På trods af, at det kan virke appellerende at investere i en billig gamer stol, så er det sjældent pengene værd. Det vil blandt andet betyde, at du skal give afkald på de mange muligheder for justering. Har du ikke disse muligheder, så vil du heller ikke have de samme forudsætninger for, at kunne justere stolen på en sådan vis at du er sikret komfort.

Det er blandt andet vigtigt, at du kan indstille sædehøjde, armlæn og ryglæn. På denne måde kan du nemlig opnå en position, der er ideel for dit vedkommende. Endvidere, så er det også en klar fordel, at der er mulighed for at låse de indstillinger, du har lavet. På denne måde risikere du ikke, at du ved et uheld får lavet om på dem, når stolen bruges.

Materiale

Før i tiden kunne gamer stole fås i et væld af materialer. I dag er det dog ikke helt tilfældet. Tværtimod, så er de fleste stole til gaming udført i PU-læder. Der er flere grunde til dette, men det skyldes hovedsageligt, at det er behageligt at sidde på, mens det også giver et flot udseende. Som en ekstra bonus, så er det oven i købet også nemt at holde rent.

Hvis du har en tendens til at svede og derfor ønsker at investere i en stol, der er en kende mere åndbar, end modeller i PU-læder, så er mesh-materialet et oplagt valg. Du får dog ikke den samme komfort af mesh, som PU-læder, hvilket er noget, du bør inddrage i dine overvejelser. Uanset valg af materiale, skal du dog sikre, at kvaliteten af det er helt i top.

Nakke- og lændepuder

Kaster du et blik på udvalget af stole, der er beskrevet ovenfor, så vil du hurtigt observere, at de fleste leveres med både nakke- og lændepuder. Det er ikke uden grund, eftersom disse tilføjer yderligere komfort. De kan afmonteres, hvis ikke det er noget, du foretrækker, men i de fleste tilfælde bliver brugerne dog glade for at bruge disse puder.

Formålet med såvel nakke- som lændepude er, at give yderligere støtte. Det er særligt i tilfælde af, at du har en tendens til at placere dig langt fremme på stolen. I en sådan sammenhæng får du ikke samme mængde støtte fra dit ryglæn. Derfor er det en god idé, at du i stedet montere nakke- og lændepude, som kan give dig den ekstra støtte.

Pris

Prisen er også et afgørende aspekt for mange. Derfor er det også en god idé, at du vælger at sætte et budget forud for selve eftersøgningen. Endvidere, så bør det understreges, at du vil være bedre tjent med at investere en kende mere, da det er pengene værd. For en højere pris vil du dertil også få en højere kvalitet, bedre komfort og flere funktioner.

Der er flere supermarkeder, byggemarkeder og møbelforretninger, der forhandler yderst billige gaming stole. Disse er dog sjældent pengene værd, med mindre de blot skal bruges et par timer om ugen. Hvis du ved, du kommer til at gøre brug af din stol hver dag, så bør du ikke gå på kompromis – i sidste ende kan det resultere i ryg- og nakkesmerter.

Hvilke producenter bør jeg holde øje med?

Der findes mange producenter af gamer stole. Nogle er bedre end andre, hvorfor disse også bør være i fokus. Der skal dog ikke herske tvivl om, at det også handler om præferencer – derfor er det ikke én producent, der er den bedste på markedet. Herunder beskrives dog en række af de producenter, du særligt bør holde øje med, når du skal ny stol.

DXRacer

DXRacer kan bryste sig af, at være verdens førende producent af gamer stole. Derfor er der også gode forudsætninger for, at det er en sådan stol, du har haft øje på. De er kendt for mange ting, men det er dog særligt for deres design, der er inspireret af racingverdenen. Samtidig er både ergonomi, komfort, funktionalitet og kvalitet også helt i top.

Deres stole udvikles særligt med afsæt i deres brugeres ønsker. Det kan du også tydeligt mærke, når du sætter dig i én af dem. Dertil har de også aftaler og samarbejde med et væld af streamer og eSport-hold, som f.eks. Ninja, der pt. er verdens største streamer og eSport-holdet Fnatic, der bidrager med konstruktiv kritik og løbende tilføjelser til stolene.

DXRacer har et bredt sortiment, der er inddelt i serier. De har hver deres fokus og er målrettet hver deres gruppe af kunder. Der er dog særligt én serie, der har gjort sig bemærket, og derfor også er den mest populære; Formula-serien. Der er mange streamers, professionelle gamere og eSport-hold, der bruger stole i denne serie til dagligt.

AKRacing

AKRacing minder på mange punkter om den producent, der er beskrevet herover. De producerer også stole, der byder på en høj kvalitet og komfort i højsædet. Der er dog særligt én forskel på de to producenter, hvilket er, at AKRacing er relativt nye på markedet. AKRacing har nemlig ikke været at finde på markedet længere end siden starten af 2014.

Derfor er det også imponerende, at de på så kort tid har formået at udvikle deres forretning til at være blandt de mest respekterede og største, når det kommer til gamer stole. På lige fod med DXRacer arbejder de også sammen med en lang række streamers og eSport-hold, for at forbedre deres stole og gøre dem bedst muligt – som f.eks. Dignitas.

Hvis du vælger en gaming-stol fra AKRacing, så er du garanteret, at du får en stol med et lækkert design. Dertil er den også holdbar og slidstærk, hvorfor levetiden er yderst lang. Som navnet også giver antydninger af, så henter AKRacing en stor del af deres inspiration fra racerbilssæder, da de bl.a. bruger samme materialer og konstruktionsteknikker.

Arozzi

Arozzi er en svensk producent. De har udviklet gamer stole i mange år og er derfor ikke nye på markedet. I forhold til AKRacing og DXRacer er de ikke placeret nær så højt på prisskalaen. De har i stedet fokuseret på god kvalitet til en fair pris. Deres topmodel koster blot på den anden side af 2.000 kr., hvorfor de er billigere end både AKRacing og DXRacer.

De har desuden også valgt at fokusere på at tilbyde et relativt bredt sortiment. Det består af fem forskellige typer stole, hvorfor der er noget for enhver smag. Alle deres stole er yderst holdbare, komfortable og byder på et cool look. De var blandt de første producenter, der begyndte at tilbyde deres mange gode gamer stole til endnu bedre priser.

Eksempelvis har den svenske producent haft stor succes med deres Enzo-serie, der både er komfortabel, robust og dertil også prisvenlig. Endvidere, så har de også en serie kaldet Torretta XL, der henvender sig til de lidt større gamere, hvorfor der har været fokus på at skabe en model til tungere bruger, men uden at gå ned på både kvalitet og komfort.

Paracon

Paracon er ikke blot en ny aktør på markedet – det er også en dansk producent, der har formået at tage det nordiske marked med storm. Det er på kort tid lykkedes Paracon at skabe gamer stole, der er blevet nogle af de mest populære stole på markedet. Prisen er lavere, men kvalitet, komfort og holdbarhed er det samme som på f.eks. en DXRacer-stol.

Derfor er det i høj grad også deres Rogue-serie, der har opnået en særlig popularitet på det danske marked. Der er primært én grund til dette; at stolen er prissat på et meget lavt niveau, da du blot betaler for stolen og ikke for et verdenskendt brand. Derfor er der også mange anbefalinger af denne stol, da du får rigtig meget for pengene.

Hvis du leder efter en god gamer stol, men foretrækker at holde din investering på et sobert niveau, så bør du ikke være et splitsekund i tvivl om, at Paracon er det rette valg for dit vedkommende. De tilbyder flere stole og serier, men deres sortiment er dog ikke af samme størrelse som f.eks. AKRacing og DXRacer, der tilbyder flere hundrede modeller.

Corsair

Corsair har gjort sig bemærket med deres lækre T1 Race-stole. De er inspireret af sæderne fra racerbiler, men er dog designet specifikt til gamere. Derfor er de bygget til at give optimal støtte og komfort – og at blive ved med dette, selvom du har siddet i stolen i mange timer. Det skyldes primært, at stolene er polstret med high-density skum.

Ikke nok med, at du finder denne high-density skum i sæde og ryg, så er armlænene også beklædt med samme skum. Det øger din komfort og nedsætter ømhed, mens det også indikerer, at Corsair for alvor har fokus på kvalitet i forhold til andre producenter, der blot bruger plastik til deres armlæn. Samtlige aspekter af stolen kan desuden nemt justeres.

Corsair er et oplagt valg for dig, der spiller i længere perioder ad gangen. Samtidig er det også for dig, der er villig til at investere en større sum, da Corsair er et brand, der befinder sig i den dyre ende af skalaen ift. f.eks. danske Paracon. Den øgede komfort og støtte, der sikrer, at du undgår smerter og ubehag er dog klart den ekstra investering værd.

Hvorfor er det vigtigt at investere i en gamer stol?

Som gamer har din siddeposition betydning for flere ting. Det handler blandt andet om, at du kan præstere bedre i dit spil, når du sidder optimalt i din stol. Dertil er din komfort også vigtig, da du ofte vil sidde og spille i mange timer i træk, og derfor er det vitalt, at du ikke blot sidder behageligt, men også at stolen har et sundhedsvenligt design.

Vælger du en god gamer-stol, har du også et bredt udvalg af positionsindstillinger. Disse indstillinger hjælper bl.a. med, at du kommer i den rette afstand fra skærmen i forhold til både dybde, bredde og højde. I mange typer spil er det noget, der kan have stor betydning, men det er dog særligt gældende for dig, der er glad for at spille FPS-spil.

Samtidig vil en korrekt positur i din gamer stol betyde, at både arme og håndled får mere mobilitet. Det medfører, at du har mere rum til at bevæge dig. Med en øget mobilitet følger også en øget fleksibilitet, der gør det nemmere at yde maksimalt. Det kræver dog, at du har valgte den rette stol, hvorfor det er vigtigt, at du er opmærksom på dine behov.

En gamer stol skal understøtte mange timers brug

Hvis du er hyppig gamer, så er der også en god chance for, at du bruger mange timer i din stol. Derfor er det også vigtigt, at den behandler kroppen godt. Du sidder mange timer i samme stilling, hvilket de mange gamer stole er udviklet til at tage højde for. Derfor er du garanteret, at din krop ikke lider overlast af de mange timer i stolen.

Det er essentielt for både velvære og kroppens sundhed, at du får korrekt støtte til både bagdel, lænd, nakke og ryg. Det er ikke alle kontorstole, der kan tilbyde dig dette, men ved at investere i en gamer stol får du de bedste betingelser for at sikre dit velbefindende – og dertil er det oven i købet også med til at gavne din performance i spillet.