DXRacer Stol – Oversigt over gamer stole fra DXRacer

DXRacer Stol – Oversigt over gamer stole fra DXRacer

DXRacer er i dag den mest velkendte producent af gamer stole. Det er også derfor, de klarer sig godt i enhver gamer stol test, du finder på nettet. Hvis du selv har i sinde at investere i en stol til gaming, så er det en god idé, at du tager et kig på det store udvalg af stole fra den amerikanske stoleproducent – der er med garanti noget, der falder i din smag.

I denne artikel kan du læse nærmere om de enkelte serier af stole fra det amerikanske brand. Ikke nok med det, så bliver du også præsenteret for en række forskellige stole fra DXRacer. Hvis du er på udkig efter en ny stol til dit setup, så er du derfor kommet til det rette sted, da du – med garanti – vil kunne finde en stol herunder, der appellerer til dig.

Om DXRacer – Hvor stammer de fra?

Oprindeligt startede DXRacer med at lave sæder til racerbiler. Der stilles uhyre høje krav til kvaliteten af sådanne stole, og det er noget, de altid har bragt med sig. Efter at have oplevet stor succes på markedet for racersæder, har DXRacer nu valgt også at indtage markedet for kontorstole – og i særdeleshed markedet for stole udviklet specifikt til gaming.

DXRacer står bag mange serier af stole, der oprindeligt er lavet til gameren. Det betyder, at der er tale om stole, du kan sidde i, i flere timer i træk, uden at føle ubehag. På det seneste er deres stole dog begyndt så småt også at gøre sit indtog på arbejdspladser rundt omkring. Det skyldes i høj grad, at stolene har en sublim komfort ift. andre kontorstole.

Du kan derfor være sikker på, at samtlige af deres stole er fantastiske at sidde i. Samtidig er der også en garanti for, at du får bedre ergonomisk komfort end, hvad langt de fleste andre producenter på markedet kan bryste sig af. Det skyldes bl.a., at de har højere ryglæn end mange andre gamer stole, hvilket giver en langt bedre støtte til hele ryggen og nakken.

Selve basen på alle deres store er lavet af metal, og formet som en stjerne. Det er både et materiale og en form, der er med til at sikre dig stabilitet. Ikke at det er nødvendigt, men du kan faktisk vippe stolen helt ned og ligge næsten vandret uden at vælte. Det er dog et bevis på, at deres stole er både perfekt afbalancerede og selvfølgelig også robust byggede.

Du er ikke i tvivl om kvaliteten

Det er ikke uden grund, at DXRacer er blevet den største og mest anerkendte producent af gamer stole på internationalt plan. Det er noget, der i høj grad handler om den kvalitet og komfort, deres stole leverer. Det er noget, du ikke kommer til at være i tvivl om, når du først har prøvet at sidde i dem. Der er – helt bestemt – ikke gået på kompromis med noget.

Der er tænkt alt lige fra materialevalg og stolens udformning til kvalitetstjek af materialerne til hver eneste stol, der produceres. Du kan være sikker på, at der kun bruges de bedste materiale. Det inkluderer blandt andet materialer som PU-læder og stof af høj kvalitet. Derfor er der ikke nogen risiko for, at du bliver skuffet, når du først har prøvet en stol.

DXRacer har desuden også gjort sig bemærket på eSport-scenen. Deres stole bruges til nogle af de største events verden over. De har blandt andet leveret stole til events såsom ESWC, Dreamhack, WCG, Intel Extreme Masters, ESL og mange andre. De har dertil gjort sig bemærket ved at have indgået et samarbejde med det verdenskendte eSport-team, Fnatic.

FORMULA-serien

Forhandler Pris Information
Fra 1.949 DKK Se udvalg
DXRacer Formula-serie

FORMULA-serien er den originale serie af stole fra DXRacer, som i dag fortsat er ét af de mest populære valg

FORMULA-serien (kaldes typisk blot for F-serien) er den første serie af stole fra DXRacer. Derfor indeholder den også den originale stol, der har skabt et navn for den amerikanske producent. Det er fortsat én af deres mest populære serier, og stolene i denne serie bruges til store events hele verden over. Det er desuden deres svar på en prisvenlig gamer stol.

På trods af, at det er en prisvenlig stol, så er der ikke sparet på noget. Det bevises bl.a. ved, at denne serie af stole bruges af store eSport-hold såsom Fnatic, Dignitas og compLexity. Det er dertil også disse modeller, der har været brugt til store events som Dreamhack eller WCG. Overvejer du at investere i en billig gaming stol, så bør du vælge FORMULA-serien.

Der er mange årsager til, at FORMULA-serien indeholder lækre stole. Det er dog særligt seriens koldskum af høj kvalitet, der medfører, at stolene er sublime at sidde i – og at de bliver ved med at være det, selvom du har siddet ned i otte timer. Det er en vital kvalitet for en stol, som du tilbringer mange timer i hver dag, uanset om det er gaming eller arbejde.

Seriens mange stole kan desuden bryste sig af et tungt metalskelet og -base. De er også udstyret med et armlæn med hele otte forskellige indstillingsmuligheder. Dette sikre, at du altid får en optimal sideposition og derfor en høj komfort. De leveres også med en flytbar pude til både lænd og nakke, der yder en maksimal støtte til såvel lænd som nakke.

DRIFTING-serien

Forhandler Pris Information
Fra 2.289 DKK Se udvalg
DXRacer DRIFTING-serie

DRIFTING-serien byder på dybere sæde, højere ryg, bredere armlæn og tykkere skum i ryg og armlæn end F-serien

Denne serie af stole byder blandt andet på dybere sæde, højere ryg, bredere armlæn og tykkere skum i både ryg og armlæn. Stolene er selvfølgelig designet med henblik på optimal komfort, hvorfor du er garanteret den bedst mulige siddekomfort. Samtidig byder den også på mere koldskum i sædet og i ryggen i forhold til FORMULA, der dog er billigere.

Ikke nok med det, så er disse stole også udstyret med et dybere sæde på hele 50 cm. Derfor er der ikke nogen tvivl om, at det er en serie af stole, der er designet specifikt til folk, der sidder ned i otte timer eller mere hver dag, og ikke vil gå på kompromis med komforten. Derfor bruges den ikke kun til gaming, men bruges også af mange som en kontorstol.

En stor del af stolen er blevet bygget i rundjern. Det er en klar fordel, da det er med til at sikre en høj grad af stabilitet og modstandsstyrke. På baggrund af dette kan du være sikker på, at det er en stol, der sagtens kan holde til at blive brugt i mange timer – og i mange år. Du får desuden også hele 8 forskellige indstillingsmuligheder på stolenes armlæn.

RACING-serien

Forhandler Pris Information
Fra 2.149 DKK Se udvalg
DXRacer RACING-serie

RACING-serien er FORMULA-serien på steroider. Den minder meget om, men er både højere, brede og dybere

RACING-serien kan bedst beskrives som FORMULA-serien på steroider. Det er nemlig en serie af stole, der er både højere, bredere og dybere. Det er naturligvis ikke ensbetydende med, at den er bedre for dig, da det ikke er sikkert, at du vil have så stor en stol. Derfor er det en personlig vurdering, om du foretrækker RACING- eller FORMULA-serien.

Hvis du er blevet forelsket i F-serien, men føler, at du er bedre tjent med mere plads i din stol, så er R-serien noget for dig. Den forøgede størrelse medfører blandt andet, at du får et højere ryglæn såvel som et bredere sæde. For mange er det ensbetydende med bedre komfort, mens det for andre blot er overflødigt – det er derfor blot en personlig vurdering.

Samtidig får du naturligvis også armlæn, der har intet mindre end otte forskellige indstillingsmuligheder. Det sikrer, at du også kan finde en position på armlænet, der er optimalt for netop dit vedkommende. Det bør desuden nævnes, at R-serien byder på de samme funktioner som F- og D-serien, og har samme solide stålramme, der sikrer en høj robusthed.

CLASSIC-serien

Forhandler Pris Information
Fra 3.299 DKK Se udvalg
DXRacer CLASSIC-serie

CLASSIC-serien er den første serie af stole fra DXRacer i kontorstil med åbent design og integreret nakkestøtte

Her er der tale om den første serie af stole, der er designet i en reel kontorstil. Derfor er det stole, der blandt andet byder på et mere åbent design, som giver mere luft på siden af stolen. Det er en smagssag, hvorvidt det er noget, du ser positivt på. Du kan dog være sikker på, at ergonomien på de forskellige CLASSIC-stole er helt i top som andre stole.

Serien er i høj grad kendetegnet ved at være kompakt i forhold til andre stole fra DXRacer. Noget der også er unikt ved denne serie er, at nakkestøtten er integreret og ikke hænger løst med bånd på samme måde som det gør sig gældende for de andre serier fra DXRacer. Dette er noget, der hjælper med at skabe en sund, naturlig holdning ned gennem ryggen.

Det betyder, at det er en luftig stol, der på samme tid formår at opretholde en stærk fokus på ergonomien. Det stilrene design, som stolen kan bryste sig af betyder at de også passer godt ind på ethvert kontor. Hvis det er planen, at du skal bruge den i forbindelse med gaming, så vil du komme til at sætte pris på de åbne sider og den integrerede nakkestøtte.

IRON-serien

Forhandler Pris Information
Fra 3.299 DKK Se udvalg
DXRacer IRON-serie

IRON-serien er en videreudvikling af DRIFTING-serien, der byder på et dybere sæde og derfor også en højere komfort

Hvis du er vild med DRIFTING-serien, men gerne vil have en stol, der er skridtet over, så skal du se nærmere på IRON-serien. Det er nemlig en videreudvikling af D-serien, der tidligere har været én af de klare bestsellers hos DXRacer. Vælger du denne serie, så får du et endnu dybere sæde – og det er imponerende taget D-seriens sæde i betragtning.

Derfor får du også en gamer stol, der på mange punkter giver en følelse af, at du faktisk sidder i en lænestol. Det er også som følge af dette, at det er en stol, der særligt er populært for konsol-spillere. Den kan endda klare op til 130 kilo, hvorfor det er en stol, de fleste kan benytte sig af, om end den hovedsageligt egner sig til dig, der spiller meget konsol.

Du kan sagtens gøre brug af en stol fra IRON-serien foran en PC, men der er dog mange af de andre stole fra den amerikanske producent, der egner sig markant bedre til dette formål. Årsagen til, at den er god til konsolspillere er, at du ikke er nødt til at sidde nær så ret med ryggen, når du spiller på konsol, fordi du ikke skal have dine arme og hænder ved tastaturet og musen.

KING-serien

Forhandler Pris Information
Fra 3.399 DKK Se udvalg
DXRacer KING-serie

KING-serien var en meget ventet lancering, da den så dagens lys, da den har en både stor størrelse og kapacitet.

Da DXRacer for første gang offentliggjorde KING-serien, var det én af de mest ventede serie af stole, der nogensinde har været offentliggjort. Der var mange gamere hele verden over, der manglede en stol med en tungere kapacitet. Inden KING-serien så dagens lys, var der ikke nogle stole, der kunne klare en kapacitet på 150 kilo, men det kan KING-serien.

Derfor er det også blevet en nærmest legendarisk serie af stole, som har opnået en stor popularitet hele verden over. I dag er det fortsat én af de mest populære serier af gamer stole. Med denne serie får du en lang række fordele, de andre serier ikke giver dig, hvilket blandt andet inkluderer ekstra højde, ekstra bredde og ekstra styrke i forhold til andre stole.

Det er ikke én af de billigste serier fra DXRacer, men der er dog garanti for, at du får fuld valuta for pengene. Hvis du ikke har i sinde at gå på kompromis med hverken størrelsen eller komforten på din gamer stol, så er det værd at tage KING-serien med i dine overvejelser. Den store robusthed betyder desuden, at det er en stol, der kan holde til slidtage i mange år.

BOSS-serien

Forhandler Pris Information
Fra 4.399 DKK Se udvalg
DXRacer BOSS-serie

BOSS-serien er én af de største gamer stole på markedet og har en maksimal belastning på hele 200 kg.

Denne serie kan bedst beskrives som storebror til C-serien. Det er én af de største stole på markedet og derfor byder den også på god plads. Dertil har den også en maksimal kapacitet, der lyder på 200 kg., hvilket også er blandt det højeste på markedet. Derfor er det naturligvis en serie af stole, der hovedsageligt appellerer til dem, der har brug for god plads.

På trods af, at KING-serien er kendt for at have et stort ryglæn, så overgås det faktisk af BOSS-serien, der har et yderst stort ryglæn, der måler intet mindre end 60 cm. i bredden, mens højden af stolen kan blive op til hele 140 cm. Det er igen parametre, der er med til at gøre de forskellige stole i BOSS-serien til nogle af de absolut største på hele markedet.

Siderne på stolen er mere åbne end på de andre modeller. Det betyder, at der er bedre plads til personer, der har brede skuldre. Sædehøjden på stolen kan også justeres i en sådan grad, at der ikke er nogen, der kommer til at føle, at de ikke kan få den højt nok op. Det er en rigtig god detalje for folk med lange ben. Er du høj, så er dette derfor stolen for dig.

Ydermere, så kan BOSS-serien også bryste sig af en robust og kraftig stålramme, der er blevet forstærket i forhold til mange af de øvrige serier fra DXRacer. Samtidig er selve basen udført i aluminium af høj kvalitet. Det er alt sammen noget, der er med til at understøtte den maksimale belastning, der – som sagt – lyder på op til 200 kg. for BOSS-serien.

SENTINEL-serien

Forhandler Pris Information
Fra 3.999 DKK Se udvalg
DXRacer SENTINEL-serie

SENTINEL-serien er én af de seneste serier fra DXRacer, som er en videreudvikling af WIDE-serien, som er gjort større og mere robust

Hos DXRacer arbejder de konstant med at forbedre og opgradere deres produkter. Det er blandt andet på baggrund af dette, at deres SENTINEL-serie er opstået. Det er nemlig en serie, der er baseret på og dermed også er en opgradering af WIDE-serien. Du får den samme høje kvalitet som på WIDE-serien, men alt er blot blevet gjort større og mere robust.

Den maksimale kapacitet på de stole, der er en del af denne serie lyder på 160 kg. Dertil er der også blevet tillagt ekstra dimensioner i forhold til både højde, bredde og dybde på stolen. Derfor skal der naturligvis ikke herske tvivl om, at der ikke vil være problemer med at finde plads i en stol fra SENTINEL-serien, da det er nogle af DXRacers største gamerstole.

Derfor er SENTINEL-serien også udviklet som et samspil mellem en stilren kontorstol og et stort eksemplar af en gamer stol. Derfor er det det oplagt valg for dig, der er på udkig efter en stor flyde, men dog uden, at det er noget, der betyder, at du er nødsaget til at gå på kompromis med udseendet. Samtidig leveres den også med en helt unik type nakkestøtte.

TANK-serien

Forhandler Pris Information
Fra 4.499 DKK Se udvalg
DXRacer TANK-serie

En stol fra TANK-serien lever op til sit navn. Her er der nemlig tale om en stor og solid gamingstol, der kan holde til alt

Den sidste serie fra DXRacer har fået navnet TANK. Der er ikke lagt skjul på meget, da stolene i denne serie lever op til navnet. Det betyder, at der er garanti for, at disse stole er både store og solide, hvorfor de kan modstå det meste. De har desuden en maksimal belastning, der lyder på hele 200 kg., hvorfor der altså er tale om en gamer stol til de fleste.

Det er en stol, der blandt andet kan bryste sig af en særligt solid aluminiumskonstruktion, hvilket medfører af en DXRacer TANK er klar til at modstå selv de hårdeste belastninger. Derfor kan det også bedst beskrives som flagskibet for dem, der elsker det velkendte racing-look, som DXRacer satser meget på, men samtidig vil have en ekstra kapacitet.

På trods af, at du også kan vælge en stol fra BOSS-serien, hvis det er nødvendigt med en kapacitet på 200 kg., så får du ikke det velkendte racing-look, hvis du vælger denne serie. Hvis det er vigtigt for dig, så er der ikke nogen vej uden om TANK-serien. Det er bestemt et godt køb, da du får en stol, der formår at være elegant, massiv og robust på samme tid.

WIDE-serien

Som navnet også giver antydning af, så er stolene i WIDE-serien både bredere og dybere end den normale gamer stol. Ikke nok med det, så er de faktisk også i stand til at præstere en max. belastning på 130 kg., hvilket er mere end de fleste stole til gaming på markedet. Derfor er det også en kontorstol, de fleste kan benytte sig af, uanset størrelse og vægt.

Derfor kan WIDE-serien også bedst beskrives som værende den bedste kombination af maksimal komfort og et lækkert, sportsinspireret look. Det er en serie af stole, der i høj grad appellerer til folk, der leder efter den bedste komfort, man kan få i en stol. Ift. f.eks. den populære D-serie, så får du med W-serien et både bredere og dybere sæde af høj kvalitet.

Kvaliteten af denne serie er blandt andet noget, der understreges ved, at DXRacer har valgt at fylde mere koldskum i sædet. Det sikrer selvfølgelig, at du altid sidder godt, og at du kan sidde i stolen i mange timer uden, det skaber ubehag. Den byder desuden også på en forstærket stålkonstruktion og aluminiumsbase, der er med til at gøre den mere stabil.

DXRacer Stol – Oversigt over gamer stole fra DXRacer
5 (100%) 1 bedømmelser