Gamer Mus Test – Find den bedste gaming mus

Gamer Mus Test – Find den bedste gaming mus

For at kunne levere resultat, når du gamer, kræver det at du har det rette udstyr. Det inkluderer alt fra tastatur til mus og headset. Der skal naturligvis være styr på det hele. Det kan dog være svært at udvælge det rette udstyr, som sikrer, at man har de bedste forudsætninger for at spille godt. Der er nemlig et væld af faktorer, der skal inddrages i dit køb.

Hvis du leder efter en god mus, så er du kommet til det rette sted. I denne gamer mus test, kan du få hjælp til at finde en god mus for netop dit vedkommende. Der er stor forskel på de mange modeller og derfor handler det om, at vælge en mus, der harmonerer med dine krav og præferencer. Her præsenteres du for nogle af markedets bedste gamer muse.

Razer DeathAdder Elite

Forhandler Pris Information
499 DKK Se produkt
Razer DeathAdder Elite

Razer DeathAdder Elite er en legendarisk gamer mus, der er udviklet med afsæt i den oprindelige DeathAdder

Der er ikke mange muse, der er lige så ikoniske som DeathAdder fra Razer. Det er faktisk den mest legendariske mus, du finder. Det var en banebrydende mus, da den blev lanceret i sin første udgave, da den ændrede måden man tænkte og udviklede gaming-udstyr på. Den seneste model kan bryste sig af de mest aktuelle specifikationer på dagens marked.

Razer DeathAdder Elite virker naturligvis med Razer Synapse, der er Razers egen software til at indstille deres udstyr. Den er desuden udstyret med 100 MB integreret hukommelse, som sørger for, at musen til hver en tid har de specifikke indstillinger, du foretrækker at spille med. Det er en særlig fordel, hvis du laver mange indstillinger på dit gaming-udstyr.

Udstyret med fem selvstændigt programmerbare knapper

Razer har udstyret deres populære DeathAdder Elite med hele fem knapper, der alle er selvstændigt programmerbare. Du har mulighed for at indstille disse knapper til at reagere og aktivere netop dét, du har mest brug ift. det eller de spil, du spiller. Vil du ikke gå på kompromis med keybindings direkte på din gamer mus, så er DeathAdder et rigtig godt bud.

Denne mus bruges ligeledes af et stort antal professionelle e-sportsudøvere i deres daglige virke. Det bevidner om, at det er en mus, der er i en klasse for sig. Ikke nok med, at dens specifikationer og funktionalitet er på ypperste niveau, så byder den også på et rigtig lækkert design, som du frit kan indstille på med 16,8 millioner forskellige chroma-farver.

Detaljer:

 • 5 dedikerede makroknapper
 • Kompatibel med Razer Synapse
 • On-the-fly Sense-justering
 • 16.000 DPI optisk sensor
 • 1.000 Hz ultrapolling
 • Let fiberkabel

ZOWIE by BenQ EC2-A

Forhandler Pris Information
529 DKK Se produkt
ZOWIE by BenQ EC2-A

EC2-A er en ny udgave af den populære EC-serie med samme form, men med ny sensor uden prediciton

ZOWIE by BenQ EC2-A er en ny udgave af den populære EC-serie. Siden dengang er ZOWIE blevet opkøbt af BenQ og derfor hedder brandet i dag ZOWIE by BenQ. Der er sket nogle udviklinger, men musen har dog beholdt den samme form, som du kender fra EC-serien. Dertil er den også udstyret med en lækker gummi-coating på hele musens overflade.

Én af forskellene ligger blandt andet i, at EC2-A er udstyret med en ny sensor, der ikke anvender prediction som den tidligere model. Det er en præference, hvorvidt dette ses som en fordel eller ej. En mus med predicition udligner fejl, men reagerer dog ikke på 100%. Derfor er der mange gamere, der foretrækker at være fri for predicition i deres mus.

Lift-off distance på 1,5 til 1,8 mm.

Ét af de særlige kendetegn ved muse fra ZOWIE by BenQ er, at de har en lift-off distance, der lyder på blot 1,5 til 1,8 mm. Derfor er det også noget, du kan nyde godt af, hvis du vælger en EC2-A. Den har samtidig den optimale højde til at udnytte sine mangfoldige og justerbare DPI-indstillinger, som du frit kan indstille til ente 400, 800, 1600 eller 3200 DPI.

Det er desuden en meget ergonomisk mus, der sikrer dig mod både krampefyldte hænder og uopnåelige knapper. Den er dertil designet på en sådan vis, at den kan bruges af både højre- og venstrehåndede. Samlet set har den fem tilgængelige knapper og en 2 meter lang ledning. Du kan derfor sagtens trække den fra din PC og op på dit skrivebord.

Detaljer:

 • DPI: 400/800/1600/3200
 • Tilslutning med USB 2.0/3.0
 • 5 tilgængelige knapper
 • 2 meter langt kabel
 • Optisk sensor med god løfteafstand

SteelSeries Rival 110

Forhandler Pris Information
299 DKK Se produkt
SteelSeries Rival 110

Rival 110 er skabt med fokus på præcision, hvorfor den bl.a. er udstyret med TrueMove1-sensor der sikrer 1:1-tracking

Rival 110 er skabt af SteelSeries, der er én af de største brands inden for gaming. Denne mus er skabt med særligt fokus på både råstyrke og præcision. Der er flere eksempler på dette, men det bevises blandt andet ved, at den er udstyret med deres nye TrueMove1-sensor. Det er en sensor, der sikrer dig absolut 1:1-tracking og derfor også en høj præcision.

Musen er dertil udstyret med mekaniske switches. Det garanteret en levetid på minimum 30 millioner klik. Derfor kommer der til at gå lang tid, inden du har slidt dig igennem en Rival 110. Den er dertil 100% PrismSync Enabled. Det betyder, at du kan synkronisere lyset i din Rival 110 med dine øvrige produkter fra SteelSeries såsom tastatur og headset.

Ergonomisk design til alle grip-typer

Rival 110 er udformet og designet på ergonomisk vis. Dette sikrer, at den egner sig godt til alle grip-typer. Det betyder, at hvad end du bruger palm-, claw- eller tip-grip, så vil en SteelSeries Rival ligge perfekt i hånden på dig. Dette kombineres med en lav vægt på blot 87,5 gram, der blot understreger, at det er en yderst behagelig mus at benytte.

Den fantastiske ergonomiske udformning og den lave vægt kombineret med den føromtalte TrueMove1-sensor sikrer, at musen ikke blot er hurtig og præcis, men også højt præsterende på alle andre relevante punkter. Du kan desuden gemme alle dine præstations- og lysindstillinger direkte i musen, så den altid opfører sig og ser ud, som du har valgt det.

Detaljer:

 • TrueMove1 optisk sensor
 • Hele 6 knapper
 • Fra 200 til 7.200 CPI
 • Acceleration på 30 G
 • Polling-rate på blot 1 ms.
 • Mål: 120,6 mm. x 67,5 mm. x 38,12 mm.
 • Vægt: 87,5 gram

ROCCAT Kone XTD

Forhandler Pris Information
799 DKK Se produkt
ROCCAT Kone XTD

ROCCAT Kone XTD er en præcis og ergonomisk gamer mus udstyret med en 8200 DPI Pro Aim R3-lasersensor

ROCCAT Kone XTD er forbedret version af den populære ROCCAT Kone[+]. Det er en mus, der har begejstret mange gamere hele verden over – og tilmed har været med til at skabe et navn for ROCCAT. Derfor er det også kun naturligt, at ROCCAT har valgt at beholde en række af de mest populære aspekter fra den forhenværende version af Kone-musen.

Det betyder, at de blandt andet har valgt at beholde den populære form og greb fra Kone[+], som mange satte stor pris på. Samtidig har de gjort den indre del af musen endnu vildere. Det er svært at tro på, at det faktisk har været muligt at lave en forbedret version af Kone[+], men det er dog lykkedes for dem. Derfor passer XTD (Extended) også godt til.

Drives af en 8200 DPI Pro Aim R3-sensor

Kone XTD fra ROCCAT er drevet af den indbyggede 8200 DPI Pro Aim R3-lasersensor, der er blandt de bedste sensorer på markedet. Derfor er der garanti for både høj præcision og hurtig hastighed. Den kan dog også bryste sig af, at være udstyret med ét af markedets mest avancerede Tracking & Distance Control Unit, der ligeledes hjælper med præcision.

Endvidere, så er den også udstyret med en kraftfuld 32-bit Turbo Core V2 72MHz ARM MCU-processor. Du kan derfor være sikker på, at det er det ultimative våben, uanset dine spilpræferencer. Selve DPI’en på lasersensoren kan du naturligvis selv indstille, så det harmonerer med dine præferencer eller med det spil, du hovedsageligt bruger tiden på.

Detaljer:

 • Pro-Aim Laser Sensor R3 med op til 8.200 DPI
 • Responstid på blot 1 ms
 • 1.000 Hz polling-rate
 • God lift-off distance på 1-5 mm.
 • Acceleration på 30G
 • 1,8 meter langt kabel

Logitech Proteus Spectrum G502

Forhandler Pris Information
699 DKK Se produkt
Logitech Proteus Spectrum G502

Stærk gaming mus med 11 programmerbare knapper, optisk sensor, justerbar DPI-niveau og medfølgende vægtlodder

Hvis du er på udkig efter en robust gamer mus, så er Logitech Proteus Spectrum G502 et godt bud. Det er en stærk mus, der er udviklet og designet med særligt henblik på, at kunne tilpasses til din spillestil – og dermed også dine præferencer. For mange er det essentielt, at kunne tilpasse musen ift. vægt, DPI, præcision og andet, så den føles godt at spille med.

Et godt eksempel på dine muligheder i forhold til tilpasning og indstilling er, at du nemt kan justere den optiske sensor. Selve sensoren er af yderst høj kvalitet og er i stand til at tracke alle dine bevægelser med størst mulig præcision. Du kan også indstille DPI’en fra blot 200 og helt op til 12.000 på et splitsekund ved hjælp af en knap på siden af musen.

Kan indstilles med fem vægtlodder

Du har mulighed for at regulere vægten af musen ved hjælp af de fem medfølgende vægtlodder. Det stopper dog ikke her, for du har faktisk også mulighed for at placere dem forskelligt, for at skabe den mest optimale vægtbalance for dig. Overfladen er desuden belagt med tynd gummi, der sikrer, at du får et stabilt og fast greb – selv når spillet er intenst.

Dertil har Logitech også udstyret deres Proteus Core G502 med hele 11 programmerbare knapper. Det giver dig rig mulighed for at gemme dine makroer, keybindings og hvad ellers, du ønsker at have hurtig og nem adgang til direkte på din mus. Du kan endda gemme indstillingerne i forskellige profiler, som du kan skifte mellem efter spil eller efter behov.

Detaljer:

 • 11 programbare knapper
 • Bred DPI-justering fra 200 til 12.000 DPI
 • USB-forbindelse med kun 1 ms responstid
 • Over 40 G acceleration
 • 5 udskiftelige vægte á 3,6 gram hver
 • Switches med levetid på 20 millioner klik

HyperX Pulsefire FPS

Forhandler Pris Information
499 DKK Se produkt
HyperX Pulsefire FPS

HyperX Pulsefire FPS er en FPS-mus udstyret med den anerkendte optiske Pixart PMW3310-sensor

Hvis du er seriøs gamer, så ved du også, det er vigtigt, at du har en præcis og pålidelig mus. Hvis du er på udkig efter en sådan mus, så er det en oplagt idé at kigge nærmere på HyperX Pulsefire. Det er nemlig en mus, der er blevet udstyret med den anerkendte Pixart 3310-sensor. Det er en sensor, der kan garantere optimal præcision og perfekt responstid.

Du har endda også mulighed for at vælge mellem hele fire forskellige DPI-indstillinger. Det medfører også, at Pulsefire fra HyperX kan indstilles til at passe sublimt til netop din måde at game på. Ikke nok med det, så er det også en mus, der kan bryste sig af et yderst ergonomisk design, der sikrer, at du nemt kan spille i længere tid og med højere komfort.

HyperX rammer musemarkedet med storm

Der bør ikke lægges skjul på, at det hovedsageligt er deres headsets og tastaturer, som HyperX har skabt sig et navn på. Med Pulsefire FPS gør de dog deres indtog på musemarkedet, hvilket må siges at være blevet gjort med stor succes. Det er en yderst fremragende mus, der – som navnet også antyder – primært appellerer til dem, der er glad for FPS-spil.

Her er der nemlig tale om en yderst formidabel FPS-mus, der slår flere andre mulige modeller, du kan finde på det danske marked. Den har dertil også et rigtig flot design, som prydes af en rød LED-belysning som prikken over i’et. HyperX har desuden også valgt at udstyre deres Pulsefire-mus med seks knapper. Kablet har en længde på 1,8 meter.

Detaljer:

 • Kommer med non-slip gummibelægning
 • DPI kan indstilles fra 400 til 3200
 • Optisk PixArt PMW3310-sensor
 • Hele seks knapper
 • 1,8 meter langt USB-kabel

Paracon VIPER

Forhandler Pris Information
249 DKK Se produkt
Paracon VIPER

Paracon VIPER giver dig en formidabel gamer mus til den halve pris af konkurrenterne

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Paracon VIPER er i en klasse for sig. Der er flere årsager til dette, men det er bl.a. noget, der skyldes, at den er udstyret med hele syv fuldt programmerbare knapper. Derfor er den også et sikkert valg, uanset om du er casual eller hardcore gamer, og uanset om dine spilpræferencer hælder i retning af FPS eller MMO.

Det er dog ikke kun de syv programmerbare knapper, der gør Paracon VIPER til et interessant valg for de fleste gamere. Det handler også om, at den kan bryste sig af en ergonomisk form og at have et rubbercoated ydre, der begge dele er med til at sikre en komfortabel oplevelse. Det betyder samtidig, at den – uden problemer – kan bruges i mange timer.

Farvespektrum på hele 16,8 millioner farver

Det er ikke noget, der har direkte effekt på musens performance, men det ændrer dog ikke på, at det store farvespektrum på hele 16,8 millioner farver, som Paracon VIPER benytter sig af, er noget, der bestemt er med til at gøre den samlede oplevelse endnu bedre. Samtidig er den lave vægt på blot 130 gram også en fordel ved denne gamer mus.

Hjertet af musen er dog – uden tvivl – den fornemme gaming-grade optiske sensor, der er installeret i musen. Denne sensor er i stand til at levere både en hastighed og en præcision, der er på niveau med en mus, der koster det dobbelte. Hvis du gerne vil være sikker på, at du får meget mus til pengene, så er Paracon VIPER bestemt et yderst oplagt valg.

Detaljer:

 • Gaming-grade optisk sensor
 • DPI på mellem 200 og 4.000
 • Op til 60 IPS / 20 G acceleration
 • 1.000 Hz polling-rate
 • Vægt: 130 gram
 • Kabellængde: 1,8 meter

Turtle Beach Grip 300

Forhandler Pris Information
299 DKK Se produkt
Turtle Beach Grip 300

Gamer mus fra anerkendte Turtle Beach med både Avago-3050, Omron-switches og justerbar DPI

Turtle Beach er et verdenskendt brand inder for gaming-verdenen. De står bag en lang række af de mest respekterede produkter på markedet, hvilket blandt andet inkluderer den optiske Grip 300. Det er en mus, der beviser, at en gamer mus i særklasse ikke nødvendigvis behøver at være kompliceret. Her får du blot en toptunet og køreklar mus fra dag ét.

Hvad det betyder er, at Turtle Beach Grip 300 er en såkaldt plug’n’play-mus. Derfor er det ikke nødvendigt at installere software eller drivere, inden du kan tage i musen i brug og udnytte den til fulde. Hele musen er blevet bygget med komponenter af absolut højeste kvalitet. Derfor er der garanti for en høj kvalitet og en ydeevne ud over det sædvanlige.

Udstyret med den legendariske Avago 3050-sensor

Turtle Beach har udstyret deres Grip 300 med den legendariske Avago 3050-sensor. Det stopper dog ikke her, for den er nemlig også opbygget med anerkendte Omron-switches på alle knapper. Det beviser også, at der er tale om en mus, der er i absolut topklasse. Noget af det mest imponerende er dog, at den er prissat meget lavere end tilsvarende muse.

Det ergonomisk konstruerede ydre har Turtle Beach beklædt med en non-slip og soft-touch overflade, der styrker dit greb om musen. Det forbedrer ikke blot din kontrol, men også din komfort. Som enhver anden seriøs gamer mus, så er det også muligt at justere DPI’en på Grip 300, hvilket kan gøres fra 500 og helt op til 1750, alt efter dine egne ønsker.

Detaljer:

 • Lys i både logo og scroll-knap
 • Udstyret med Avago 3050-sensor
 • Alle knapper indeholder Omron-swtiches
 • Justerbar DPI fra 500 til 1.750
 • Polling-rate fra 125 til 1.000 Hz
 • Plug’n’play-mus uden behov for software

SteelSeries Rival 310

Forhandler Pris Information
499 DKK Se produkt
SteelSeries Rival 310

Professionel mus udviklet til eSport med fokus på at sikre en ydelse, ergonomi og præcision i særklasse

Rival 310 er udviklet med særligt henblik på eSport. Derfor er det også en professionel mus, som ligeledes er én af de mest populære fra SteelSeries. Musen er udviklet med fokus på at sikre den højeste ydelse, ergonomi og præcision. Det er noget, du kan mærke allerede fra første gang, hvor du bruger musen, da det vil have stor indvirkning på dit spilniveau.

Det er noget, du blandt andet kan opleve ved at gøre brug af den helt nye TrueMove3-sensor. Det er en sensor, der er i stand til at levere en perfekt 1:1-tracking. Den forbedrede tracking medfører ikke blot, at du kan sigte og bevæge dig hurtigere, men det er også med til at gøre dig langt mere præcis end før, hvorfor det er en forbedring, der kan mærkes.

Musens form garanterer optimal balance

Musen er blevet udformet på en sådan vis, at du er garanteret en optimal balance. Den er blandt andet udstyret med et lækkert sidegreb, der er udført i non-slip silikone. Udformningen gør, at musen ligger godt i hånden, men silikonen giver dig en utrolig følelse af kontrol. Via SteelSeries PrismSync har denne mus desuden en fuld understøttelse for RGB.

Hjertet af denne mus er en yderst kraftig 32-bit ARM-processor, som du blandt andet også finder i en Sensei 310 fra SteelSeries, hvilket er med til at understrege, at du får en mus i verdensklasse, hvis du investerer i en SteelSeries Rival 310. Den lave vægt på 92,1 gram medfører desuden, at den vil flyde sublimt over din musemåtte og føles komfortabel.

Detaljer:

 • Hele 6 knapper
 • CPI fra 100 til 12.000
 • Polling-rate på blot 1 ms
 • Optisk sensor i særklasse
 • Tilslutning via USB-kabel
 • Vægt: 92,1 gram
 • Kabellængde: 2 meter

Razer Mamba Elite

Forhandler Pris Information
799 DKK Se produkt
Razer Mamba Elite

Elite-version af den populære Razer Mamba udstyret med Razer 5G Advanced Optical Sensor med ægte 16.000 DPI

Razer Mamba er en ikonisk gamer mus. Den er kendt og elsket af mange. Her fås den i en særlige Elite-variant, der er endnu bedre end den første variant. Det er ikke kun musens ydeevne, der er forbedret, men også dens belysning via Razer Chroma. Den er udstyret med hele 20 lyszoner, som er fordelt over hele musen, som giver den et helt unikt look.

Som angivet ovenfor, så er det dog ikke kun udseendet af Razer Mamba Elite, der gør det til et oplagt valg for den seriøs gamer. Razer har nemlig valgt udstyre deres Mamba Elite med den populære og anmelderroste Razer 5G Advanced Optical Sensor, der kan prale af både 16.000 DPI og en opløsningspræcision på 99,4%, der sikrer en høj fart og præcision.

Ergonomisk udformning sikrer høj komfort

Den ergonomisk udformning af denne mus er med til at sikre, at du kan spille med denne mus i mange timer i streg, uden det bliver et problem. Årsagen til dette er, at du vil opleve en stærkt reduceret belastning på både hånd og fingre i forhold til andre modeller. Den er dertil blevet udstyret med intet mindre end ni individuelt programmerbare knapper.

De mange Razer Mechanical Mouse Switches, der bruges til samtlige knapper i Mamba Elita og er udviklet i samarbejde med Omron, er udviklet til at sikre, at dine klik bliver registreret øjeblikkeligt. Samtidig har disse switches også en holdbarhed på hele 50 millioner klik. Razer har også valgt at udstyre Mamba Elite med et gaming-grade taktilt scrollhjul.

Detaljer:

 • Razer 5G Advanced Optical Sensor med hele 16.000 DPI
 • Op til 450 (IPS) / 50 G acceleration
 • Hele ni individuelt programmerbare knapper
 • Ergonomisk højrehåndet design
 • Udstyret med Razer Mechanical Mouse Switches
 • Vægt: 96 gram

Hvad er vigtigt, når jeg skal vælge gamer mus?

Det er ikke nemt at vælge den rette gamer mus. Der er nemlig mange faktorer, der har indflydelse på dit valg, hvorfor det kræver stor overvejelse, når du skal vælge en mus til gaming. Hvis du er i tvivl om, hvad du primært skal have i fokus, når du skal vælge en god gaming mus, så er du kommet til det rette sted. Det kan du nemlig blive klogere på herunder.

Trådløs eller kabel?

En gamer mus kan fås både med og uden kabel. Derfor skal du også tage stilling til, om du ønsker en mus med eller uden kabel. For blot et par år siden var trådløse muse ikke relevante, da de havde en langsom tracking. I dag er det dog ikke tilfældet i samme grad, hvilket har medført, at selv professionelle gamere i dag benytter sig af trådløse gamer muse.

Hvis du ønsker at være sikker på, at du får den bedste tracking og hurtigste responstid, så er du dog fortsat nødt til at vælge en mus med kabel. Det er dertil også værd at pointere, at hvis du gerne vil have en gamer mus, der kan bryste sig af de samme specifikationer som en kablet modeller er dyrere end de kablede versioner – ofte endda dobbelt så dyre.

DPI

DPI er en forkortelse for “Dots Per Inch”. I forbindelse med en mus skal det forstås således, at hvis en mus har 1.600 DPI og du flytter den en tomme, så vil musemarkøren bevæge sig 1.600 pixels. Det betyder også, at des højere DPI, din mus har, des mere følsom vil den være over for dine bevægelser. Det betyder dog ikke, at du skal vælge en mus med høj DPI.

Med hensyn til valg af DPI skal du tage afsæt i dine præferencer. Det afhænger af, hvordan du normalvis spiller. Er du f.eks. typen, der spiller med lav eller høj sensitivity? Der er fordele og ulemper ved begge dele, hvilket også betyder, at der kan være både fordele og ulemper forbundet med høj DPI. Derfor skal du finde et niveau, du er komfortabel med.

Programmerbare knapper

Der er også forskel på antallet af knapper på de forskellige gamer muse på markedet. Nogle af disse knapper kan give hurtig adgang til specifikke funktioner og handlinger. Det kan være relevant i flere typer spil, men det er hovedsageligt i tilfælde af, at du spiller et spil, hvor du enten ofte har behov for at skifte mellem våben eller har mange keybindings.

Programmerbare knapper kan være til stor gavn i forbindelse med en lang række spil. Du kan selv indstille, hvad de enkelte knapper skal bruges til via et stykke software på din PC. Er du eksempelvis en hyppig CS:GO- eller Call of Duty-spiller, så er der næppe behov for sådanne knapper, men til spil som LoL, WoW og Fortnite kan det være en klar fordel.

Responstid

Responstiden er et yderst vigtigt aspekt, når du skal vælge en god mus til gaming. Det er nemlig musens responstid, der er afgørende for, hvor ofte musen leder efter og rapporterer input til din PC. Det anbefales derfor at vælge en mus med god responstid. Det er nemlig med til at reducere tidsmellemrummet mellem hver transmission, så du reagerer bedre.

Det er samtidig også med til at give en mere jævn og præcis følelse, når du flytter markøren rundt på skærmen. Responstid måles altid i Hertz (Hz). En almindelig mus, der blot er udviklet til standard kontorbrug har ofte en responstid på 125 Hz, hvilket er helt fint. Skal musen derimod bruges til gaming, bør den have enten 250 Hz, 500 Hz eller 1.000 Hz.

Udseende og komfort

Udseendet af musen handler ikke kun om, hvordan den ser ud. Udformningen handler i lige så høj grad om komfort. Du kan finde et væld af lækre designs, der ikke giver en god komfort. Du bør til hver en tid prioritere komfort over udseende, da det har større indflydelse på din oplevelse og performance, når du gamer – og det er dét valget af mus handler om.

Du bør vælge en mus, der har en ergonomisk udformning, som ligger godt i hånden, har en passende vægt og derfor er komfortabel at spille med – selv hvis du har siddet og spillet 8 timer i streg. Tager du et kig på de professionelle streamere og eSport-udøvere, så vil du også hurtigt kunne observere, at deres valg er baseret på ergonomi i høj grad.

Gamer Mus Test – Find den bedste gaming mus
5 (100%) 1 bedømmelser