Gamer Skærm Test (2019) – Find den bedste gamer skærm

Gamer Skærm Test (2019) – Find den bedste gamer skærm

Dit udstyr har stor betydning for din performance, når du gamer. Derfor er det essentielt, du ikke går på kompromis med dit setup. Ét af de vigtigste aspekter er din skærm. Der findes flere typer PC-skærme på markedet, men det er ikke alle, der egner sig til gaming. Hvis du er seriøs omkring din gaming, så bør du også investere i en decideret gamer skærm.

Sådanne skærme kan du dog finde mange af på det danske marked. Det betyder, at det ikke er nemt at finde den rette skærm. Hvis du er i tvivl om dit valg, så er du kommet til det rette sted. I denne gamer skærm test bliver du nemlig præsenteret for en række af de bedste gaming skærme på markedet – og derfor er der også min. én skærm lige for dig.

Acer Predator XB240 24″

Forhandler Pris Information
1.702 DKK Se produkt
Acer Predator XB240 24"

Spil ved ufattelige hastigheder på Acer Predator XB240 med en opdateringshastighed på 144 Hz og en responstid på blot 1 ms

Med Predator XB240 får du mulighed for at spille ved helt ufattelige hastigheder. Du kan være sikker på, du ikke kommer til at springe ét eneste billede over. Dette er en skærm, der kan bryste sig af en opdateringshastighed på hele 144 Hz. Du er derfor garanteret, at du får en sublim oplevelse, der sammen med en kraftig GPU giver et helt problemfrit spil.

Ikke nok med, at det er en skærm, der har en opdateringshastighed, der lyder på hele 144 Hz, så kan Acer Predator XB240 faktisk også bryste sig af, at have en utrolig lave svartid på blot 1 ms. Det er også værd at notere sig, at XB2-skærmen er en Kvalificeret til Intel® Extreme Masters-godkendt skærm udviklet specifikt til den professionelle gamer.

Udstyret med Predator GameView-teknologi

Acer har udstyret deres skærm med den unikke Predator GameView-teknologi. Det er en teknologi, der giver dig mulighed for at justere på diverse Dark Boost-niveauer, så du får en præcis farvejustering. Du kan dertil også indstille sigtepunkter til præcise skud i hoftehøjde. Du får adgang til software, hvor du kan gemme tre brugerdefinerede profiler.

Skærmen har ikke blot et moderne og råt udseende. Det er også et design, der er blevet udviklet med fokus på funktion. På bagsiden kan du nemlig finde både vippe-, dreje-, roterings- og højdejustering. ZeroFrameTM-rammerne giver dig desuden endnu mere skærmplads i en 1920 x 1080 FHD-opløsning, der indikerer at den egner sig godt til alt gaming.

Detaljer:

 • Skærmstørrelse: 24″
 • Responstid: 1 ms
 • Opdateringshastighed: 144 Hz
 • Lysstyrke: 350 cd/m²
 • Skærmopløsning: 1920 x 1080 pixels
 • Opløsningstype: Full HD
 • Tilslutning: HDMI, VGA, DVI og DisplayPort
 • Mål: 567 x 398 x 268 mm.

ASUS VG248QE 24″

Forhandler Pris Information
2.530 DKK Se produkt
ASUS VG248QE 24"

Skærm fyldt med teknologi optimeret til gaming som opdateringshastighed på 144 Hz, responstid på 1 ms og hele 3 års garanti

Her er der tale om en skærm, der er fyldt med teknologi, der gør den ideel til gaming. Den kan blandt andet bryste sig af en opdateringshastighed på hele 144 Hz og en responstid på blot 1 ms. Det er med til at sikre, at du får en flydende spiloplevelse, selvom der sker et væld af ting på skærmen, og samtidig sikrer det også, at du kan få hver en detalje med.

Med andre ord, så er ASUS VG248QE med til at minimere den tid, det tager, inden et billede vises på skærmen og hvor længe den tager om at blive klar til at vise det næste. Det er dog ikke blot blær, men er med til at gøre spilleren i stand til at forbedre egen respons i spillet. Du får også Full HD-opløsning med god kontrast for skarpe og krystalklare billeder.

Undgå bevægelsesslør, når du spiller

Med denne gamer skærm fra ASUS er du sikret, at du kan undgå at opleve et bevægelsesslør, når du spiller. Det er igen noget, du kan takke den sublime opdateringshastighed og responstid. Ikke nok med det, så er det også en skærm, der byder på et ergonomisk design, som sikrer, at du kan højde- og vinkeljustere efter både dine krav og dine præferencer.

Opløsningen lyder på 1920 x 1080 pixels, hvilket er meget normalt for skærme til gaming. Hvad er dog er mere interessant ved denne skærm er, at den er udstyret med et kontrastforhold på 80.000.000:1 kaldet ASUS Smart Contrast Ratio. På dynamisk vis er skærmen i stand til at justere lysstyrke for at opnå både det mørkeste sorte og lyseste hvide.

Detaljer:

 • Skærmstørrelse: 24″
 • Responstid: 1 ms
 • Opdateringshastighed: 144 H
 • Lysstyrke: 350 cd/m²
 • Skærmopløsning: 1920 x 1080 pixels
 • Opløsningstype: Full HD
 • Tilslutning: HDMI, DVI og DisplayPort
 • Mål: 57,3 x 569,4 x 340,4 mm.

MSI Optix MPG27C

Forhandler Pris Information
4.762 DKK Se produkt
MSI Optix MPG27C

Gaming-skærm med Curved Display fra MSI, der bryster sig af Full HD, 144 Hz og en smuk responstid på blot 1 ms

I løbet af de seneste par år er vi begyndt at se flere og flere af de såkaldte curved monitors på markedet. Der er flere årsager til dette, men det er dog i høj grad noget, der handler om, at det giver en bedre spiloplevelse. MSI Optix MPG27C leveres oven i købet med en 27″ curved skærm, der giver dig hele 36% mere plads på skærmen i forhold til 21” og 24”.

MSI er ét af de førende brands på markedet, når det kommer til både PC’er og skærme til gaming. Det beviser de blandt andet med en skærm som denne. Den leveres med en skærm, der har en opdateringshastighed på 144 Hz og en responstid på blot 1 ms. Du er derfor sikret, at du ikke går glip af så meget én detalje eller bevægelse, når du spiller løs.

MSI Anti-Flicker-teknologi reducerer mængden af ​​flimmer

Det er ikke alle, der er klar over, men generiske skærmer har en normal flimmerhastighed, der lyder på ca. 200 gange i sekundet. Det er ikke noget, der kan noteres med det blotte øje, men over tid er det faktisk med til at forårsage en vis træthed. Med MSI Anti-Flicker-teknologien får du en mere behagelig oplevelse, da den reducerer mængden af flimmer.

Ikke nok med det, så er skærmen faktisk også optimeret til at reducere mængden af belastning på dine øjne ved at udsende en mindre mængde blåt lys end andre skærme. Alle skærme fra MSI er også bygget med Adaptive Sync-teknologien, hvilket gøres for at skabe de smukkeste billeder til dit gameplay, så du kan nyde spillets grafik fuldt ud.

Detaljer:

 • Skærmstørrelse: 27″
 • Responstid: 1 ms
 • Opdateringshastighed: 144 Hz
 • Lysstyrke: 250 cd/m²
 • Skærmopløsning: 1920 x 1080 pixels
 • Opløsningstype: Full HD
 • Tilslutning: HDMI og DisplayPort
 • Betragtningsvinkel: 178°

OMEN by HP 25

Forhandler Pris Information
2.227 DKK Se produkt
OMEN by HP 25

Fremragende gamer skærm fra OMEN by HP med 24,5″ skærmstørrelse, 144 Hz og et væld af tilslutningsmuligheder

Der er mange større producenter af hardware, der har involveret sig på markedet for gaming-udstyr inden for de seneste par år. Én af disse producenter er HP, der har søsat deres egen serie af gaming-udstyr, der inkluderer alt lige fra mus til skærm. Denne serie kalder de for OMEN by HP, som i dag har cementeret sig som et respekteret brand blandt gamere.

Derfor kan du også roligt vælge at investere i en gamer skærm fra OMEN by HP. Det kunne eksempelvis være denne model, der har en størrelse på 24,5″ og en Full HD-opløsning, der er med til at give dig et fantastisk billede og samtidig også rigtig god plads på selve skærmen. Begge dele er afgjort noget, der har stor relevans for oplevelse og performance.

144 Hz opdateringshastighed og 5 ms responstid

På trods af, at den ikke har en nær så hurtig responstid som nogle af de skærme, der er nævnt tidligere i vores gamer skærm test, så har den fortsat en hurtig responstid på 5 ms. Det betyder dog, at det er en skærm, der henvender sig mere til dig, der spiller mere for hyggens skyld end til dig, der spiller som professionel eller med håbet om at blive det.

Hvad er dog også er vigtigere end responstiden er, at den har en god opdateringshastighed. Det er de også godt klar over hos OMEN by HP, hvorfor de naturligvis har sikret, at der er tale om en monitor med en opdateringshastighed på 144 Hz. Dertil er den udstyret med både HDMI, DisplayPort og USB 3.0 til dine tilslutninger samt en krog til dit headset.

Detaljer:

 • Skærmstørrelse: 24″
 • Skærmtype: LED
 • Opløsning: 1920 x 1080 pixels
 • Opdateringshastighed: 144 Hz
 • Responstid: 5 ms
 • Lysstyrke: 250 cd/m²
 • Opløsningstype: Full HD
 • Tilslutning: VGA, DisplayPort og HDMI

AOC Gaming G2460FQ

Forhandler Pris Information
1.982 DKK Se produkt
AOC Gaming G2460FQ

En kraftfuld monitor fra AOC Gaming, der beviser, at en gamer skærm af høj kvalitet ikke behøver at være alt for dyr

AOC Gaming G2460FQ er et bevis på, at en god gamer skærm ikke behøver at være rasende dyr. Det er en kraftig 24″ gaming skærm, der blandt andet kan bryste sig af en responstid på 1 ms og en opdateringshastighed (kaldes også for en refresh rate) på 144 Hz. Det er nogle af de mest vitale aspekter ved en monitor til gaming, og her er der styr på begge.

Det betyder også, at denne skærm fra AOC lever op til kravene hos selv de mest krævende gamere. Den hurtige responstid og muligheden for at se op til 144 billeder i sekunder medfører, at det er en skærm, der kan bruges til både at spille på et forholdsvis afslappende plan, men den kan bestemt også bruges i forbindelse med professionel gaming.

Oplev krystalklare actionsekvenser på AOC G2460FQ

Du er ikke blot sikret, at det er en skærm, der er med til at gøre dig bedre til et væld af spil. Du kan også være sikker på, at det er en skærm, der er med til at gøre den generelle oplevelse bedre, hvad end du spiller FPS-, MMO- eller måske ét af de populære Battle Royale-spil. Den leverer nemlig krystalklare billeder uden lag og sløring – hver eneste gang.

Hvis du er på udkig efter en god gamer skærm, der kan erhverves til en fornuftig pris, men dog uden at det betyder, at du skal gå på kompromis med bl.a. opdateringshastighed, responstid og opløsning, så er G2460FQ fra AOC Gaming – uden tvivl – et ideelt valg. Den kan bl.a. også bryste sig af et væld af tilslutningsmuligheder samt et lavt strømforbrug.

Detaljer:

 • Skærmstørrelse: 24”
 • Skærmtype: LED
 • Opløsning: 1920 x 1080 pixels
 • Opdateringshastighed: 144 Hz
 • Responstid: 1 ms
 • Lysstyrke: 350 cd/m²
 • Opløsningstype: Full HD
 • Tilslutning: VGA, DVI, DisplayPort og HDMI

HKC NB34C 34”

Forhandler Pris Information
4.302 DKK Se produkt
HKC NB34C 34”

Ultra Wide-monitor med en skærmstørrelse på hele 34″ med et Curved Display og en Full HD-opløsning og responstid på 5 ms

Det er ikke blot curved monitors, vi er begyndt at se flere af på markedet. Det er i høj grad også noget, der gør sig gældende for de såkaldte Ultra Wide-monitors. Det er skærme, der – som navnet også giver antydninger af – er uhyre brede. Det er ikke alle, der bryder sig om dem, men der er dog mange gamere, der er begyndt at tage skærmene til sig.

Hvis du er én af de personer, der synes, det lyder tiltalende med en stor og bred skærm, så kan du med fordel tage et kig på HKC NB34C. Her er der nemlig tale om en 34″ stor skærm, der også er yderst bred. Faktisk er den så bred, at den viser dig dit billede i et aspekt, der lyder på 21:9, hvilket også betyder, at du vil kunne se en langt større del af dit spil.

Er udstyret med VA-panelteknologi

Du skal dog ikke være bange for, at det er noget, der betyder, at du kommer til at miste kvalitet i billedet. Den er nemlig udstyret med en VA-panelteknologi. Det er en teknologi, der er med til at skabe et klart og stabilt billede. Ikke nok med det, så vil det også sikre, at du desuden kan se farverne i alle hjørner af skærmen på tydelig og synlig vis i ethvert spil.

Du skal dog være opmærksom på, hvis du gerne vil sikre, at du spiller på absolut mest effektiv vis, så er det ikke en HKC NB34C, du skal investere i. Der er nemlig tale om en skærm, der har en opdateringshastighed, der lyder på 100 Hz og en responstid på 5 ms. Som du også kan se længere oppe i denne tekst, så findes der skærme med bedre specifikationer.

Detaljer:

 • Skærmstørrelse: 34″
 • Responstid: 5 ms
 • Opdateringshastighed: 100 Hz
 • Opløsningstype: Full HD
 • Skærmtype: LED
 • Curved: Ja
 • 21:9
 • Tilslutning: HDMI, DVI og DPI

Samsung C24F390FHU 24″

Forhandler Pris Information
1.117 DKK Se produkt
Samsung C24F390FHU 24"

En Curved Monitor fra Samsung med en maksimal skærmbue, som giver dig en opslugende visuel oplevelse og førsteklasses billedkvalitet

Der er garanti for, at du får en opslugende synsoplevelse med denne Curved Monitor fra Samsung. Den kan nemlig bryste sig af en dybere bue end nogen anden skærmen. Den svøber sig nærmest rundt om dit synsfelt, og er med til at skabe et bredere synsfelt, der ikke blot forstærker oplevelsen af dybde, men også minimerer de perifere forstyrrelser.

Den dybe bue er med til at sikre, at dine øjne kan følge alt, uden at der er behov for afstandstilpasning. Det gøres ved at reducere det blå lys, som stimulerer nethinden mere end andre farvebøgelængder. Det gøres ved hjælp af Samsungs egen Eye Saver Mode, der gør det mindre anstrengende for dine øjne at se på PC-skærmen – særligt over længere tid.

Spil uden forsinkelse og efterslæb med AMD FreeSync

Ved hele tiden at lave en dynamisk synkronisering af skærmens refresh-frekvens med antallet af billeder pr. sekund kan AMD FreeSync minimere både efterslæb og få dit spil til at flyde mere ubesværet. Du kan oven i købet også sætte skærmen i Game Mode, der gør, at skærmfarver og kontraster optimeres øjeblikkeligt til alle spil, som vises i høj kvalitet.

Samsung har også udstyret deres C24F390FHU VA-panelteknologi, der giver en kontrast på 3000:1. Det er med til at sikre, at sort bliver endnu dybere, hvid bliver en renere hvid, og de øvrige farver bliver mere mættede og livfulde. Ved hjælp af Samsungs Flicker Free-teknologi er der også tale om en skærm, der er i stand til at minimere skærmflimmer.

Detaljer:

 • Skærmstørrelse: 23,5″
 • Responstid: 4 ms
 • Lysstyrke: 250 cd/m²
 • Skærmopløsning: 1920 x 1080 pixels
 • Opløsningstype: Full HD
 • Skærmtype: VA
 • Curved: Ja
 • Mål: 547,8 x 418,2 x 206,5 mm.

BenQ ZOWIE XL2411P

Forhandler Pris Information
1.934 DKK Se produkt
BenQ ZOWIE XL2411P

En gamer skærm, der er en del af ZOWIEs XL-serie, der er brugt til bl.a. ESL, DreamHack, IEM og MLG

BenQ ZOWIEs XL-serie er udviklet til eSport-stjerner og er finjusteret til at give den glatteste og mest responsive oplevelse, og dertil også de klareste billeder. Derfor er dette også en skærm, der kan bruges i en professionel sammenhæng – og det bliver den også. Faktisk bruges den i en lang række professionelle turneringer hele verden over.

Det er blandt andet én af de officielle skærme, der bruges i forbindelse med DreamHack Open 2016/2017, ESL-ONE Cologne 2017, PGL Major Krakow 2017, IEM (Sæson 6-10), MLG 2015/2016, ESEA 2015/2016, ESWC 2013-2016 samt ELEAGUE (Sæson 1). Det er også et bevis på, at der er tale om en gamer skærm, der kan leve op til langt de flestes krav.

Leverer flydende gameplay med præcis kontrol

Din skærm har en stor indflydelse på, om du har kontrol over dit spil, og om du er i stand til at være præcis og hurtigt reagerende. Derfor er det også noget, der skal være i fokus, når du skal investere i en skærm til gaming. Hvis du vælger en ZOWIE XL2411P, så er der garanti for flydende gameplay takket være den høje opdateringshastighed på hele 144 Hz.

Med XL2411P fra BenQ ZOWIE skal du heller ikke være bange for, at du bliver offer for en snedig camper, der har placeret sig i et mørkt hjørne. Skærmen er udstyret med Black eQualizer, der øger synligheden i mørke scener, men dog uden at overbelaste de lyse områder. Dens flimmerfri-teknologi hjælper med at reducere øjentræthed, når du gamer.

Detaljer:

 • Skærmstørrelse: 24″
 • Responstid: 1 ms
 • Opdateringshastighed: 144 Hz
 • Skærmopløsning: 1920 x 1080 pixels
 • Opløsningstype: Full HD
 • Skærmtype: TN
 • Tilslutning: HDMI, DVI og DisplayPort

Lenovo Y27F

Forhandler Pris Information
2.450 DKK Se produkt
Lenovo Y27F

Buet gaming-skærm fra Lenovo med 144 Hz opdateringshastighed, AMD FreeSync-teknologi og et R1800-pnal med markedets mest ekstreme kurve

Med denne skærm kan du opleve dine spil med en underholdende, livlig handling. Skærmen giver dig nemlig en 27″ vidvinkel visning på et unikt R1800 buet panel, som er optimeret til spil. Det er én af de mest ekstreme kurver, du kan finde på markedet i dag. VA-teknologien giver dig derfor en dramatisk 178° / 178° vidvinkel, som kun få skærme har.

Lenovo har også udstyret deres Y27F med den kraftfulde AMD FreeSync-teknologi, og giver dig samtidig en hurtig 144 Hz opdateringshastighed og en responstid på blot 4 ms. Dette er med til at eliminere både slør og forsinkelser. Du er der for også forsikret, at der er tale om en gamer skærm, der vil kunne gøre underværker for din performance i spillene.

Skønhed i form af både udseende og funktion

Skærmen er designet og udviklet med fokus på spil, men det betyder ikke, at den ikke også har et rigtig flot udseende. Der kan stilles en garanti ved, at det er en PC-skærm, der pynter på ethvert skrivebord og passer godt sammen med ethvert setup. Den har dog også både hovedtelefonkrog, sporbare vægte, lydstik, LTS-stativ såvel som VESA-montering.

Du har flere forskellige tilslutningsmuligheder bag på skærmen. Din PC kan tilsluttes ved hjælp af enten HDMI eller DisplayPort, mens headset, mus eller tastatur kan tilsluttes ved hjælp af én af de to USB 3.0-porte, du også finder bag på skærmen. Det er dog klart den ekstreme kurve, som har gjort denne skærm med R1800-panel til noget helt unikt.

Detaljer:

 • Skærmstørrelse: 27″
 • Responstid: 4 ms
 • Opdateringshastighed: 144 Hz
 • Lysstyrke: 300 cd/m²
 • Skærmopløsning: 1920 x 1080 pixels
 • Opløsningstype: Full HD
 • Skærmtype: VA
 • Curved: Ja
 • Mål: 625 x 563 x 242 mm.

Acer 34″ Predator Curved LED G-Sync X34P

Forhandler Pris Information
9.066 DKK Se produkt
Acer 34" Predator Curved LED G-Sync X34P

Én af de absolut bedste Ultra Wide-monitors til gaming på markedet med høj opdateringshastighed, lav responstid og høj opløsning

Hvis du er sikker på, at det kun er det største og bedste, der er godt nok til dig, så er Acer Predator X34P et oplagt valg. Skærmens størrelse lyder på 34” og dens opdateringshastighed er højere end på almindelige skærme. Det betyder, at det er en skærm, der kan stille en garanti ved et bedre overblik og reaktionstid, hvilket er vigtigt i stort set ethvert spil.

Den ultra brede formfaktor giver dig nemlig et markant bedre overblik end andre skærme. Det er ikke blot noget, der gør sig gældende i spil, men også i andre programmer og på skrivebordet. Dertil får du også NVIDIA® G-Sync®, hvilket er ensbetydende med, at du ikke skal bekymre dig om tearing, da skærmen altid er synkroniseret med PC’ens grafikkort

Udstyret med Acer Predator VisionCare-teknologi

Du kan oven i købet også spille i timevis, da skærmen leveres med Acer Predator VisionCare-teknologien. Det er en meget omfattende teknologi, der inkluderer både Acer Flickerless, BlueLightShield, ComfyView og Low-Dimming. Det er alle funktioner og teknologier, der er udviklet med henblik på at minimere trætte øjne – selv efter længere perioder.

Hvis du er seriøs omkring gaming, så er der ikke nogen vej uden om, at der er brug for hurtig opdateringshastighed. Det er derfor, du kan overclocke denne skærm til 120 Hz mod de normale 60 Hz, som ganske enkelt ikke er nok. Ikke nok med det, så giver den kraftigt buede skærm også en langt bedre indlevelse, da du nærmest bliver omsluttet af skærmen.

Detaljer:

 • Skærmstørrelse: 34″
 • Responstid: 4 ms
 • Opdateringshastighed: 120 Hz
 • Adaptive Sync-teknologi: NVIDIA G-Sync
 • Lysstyrke: 300 cd/m²
 • Skærmopløsning: 3440 x 1440 pixels
 • Opløsningstype: UHD
 • Skærmtype: IPS
 • Curved: Ja

Sådan får du mest ud af en gamer skærm

Der findes mange gamer skærme på det danske marked. Det er dog ikke dem alle, der er lige gode. Derfor er det vigtigt, du vælger en god skærm, hvis den skal have positiv indvirkning på dit spil. Det kan være svært at finde en sådan skærm, hvis ikke, man ved, hvad man skal lede efter. I denne forbindelse er det dog vigtigt, at du særligt har fokus på følgende:

Størrelse og opløsning

Som udgangspunkt, så er større altid bedre. Det skyldes, at en skærm på 27″ har et stort billede og derfor også kan have en høj opløsning. Med hensyn til opløsning skal du særligt være opmærksom på antallet af pixels. Du kan fx få skærme med Wide Quad High-Definition (WQHD), der har en max. opløsning på 2.560 x 1.440 pixels, som er mere end Full HD.

Det er dog ikke kun dét, der skal være i fokus, når der er tale om størrelse og opløsning. Du skal nemlig også overveje skærmens ratio, eftersom større skærme med en 21:9-ratio kan være med til at gøre, at du føler dig endnu tættere på spillets action. Det er ligeledes noget, der gør sig gældende for de mange populære og kraftfulde Curved Monitors.

Lav responstid

Det er vigtigt, at en gamer skærm har en lav responstid. Responstiden måles altid i millisekunder (ms). Det er et tal, der angiver, hvor hurtigt en pixel skifter fra en grad af grå til en anden. Det mest ideelle er, at vælge en skærm, der har en responstid på under 2 ms, men du kan dog også sagtens bruge en gamer skærm med en responstid på mellem 4 – 5 ms.

Hurtig opdateringshastighed

Modsat responstid, så er det vigtigt at opdateringshastigheden på skærmen er så høj som muligt. Dette er en betegnelse, der dækker over, hvor mange nye skærmbilleder skærmen er i stand til at vise pr. sekund. Det betyder, at hvis du har en skærm med en opdateringshastighed på 60 Hz, så kan den respektive skærm vise 60 billeder i sekundet.

Til ganske almindelig brug af en PC er en skærm med en opdateringshastighed på 60 Hz ofte mere end nok. Hvis det er en skærm, der skal bruges til gaming, så er det dog ikke nok. Du bør til hver en tid vælge en gamer skærm, der har en opdateringshastighed på minimum 120 Hz. De professionelle gamere bruger dog skærme med min. 144 Hz eller herover.

G-Sync og FreeSync

Her er der tale om to forskellige synkroniseringsteknologier. Begge teknologier er dog udviklet til at kunne reducere input-lag, så du får en bedre oplevelse, når du spiller og dertil også kan være foruden lag. For at bruge én eller begge af disse teknologier i skærmen til at sikre en bedre oplevelse, kræver det dog en PC udstyret med et kompatibelt grafikkort.

En god gamer skærm kan betyde forskellen på sejr eller nederlag

Det er vigtigt, at din PC har et godt grafikkort og en kraftfuld processor. De er dog ikke til megen gavn, hvis ikke du har en skærm af høj kvalitet, der sikrer, at du får det maksimale ud af dem. Derfor kan en god skærm også betyde forskellen på sejr eller nederlag. Der er særligt aktuelt, når det kommer til first-person-shooter-, sport-, racer og andre action-spil.

Der findes ikke én gamer skærm, der er perfekt til alle typer spil eller passer perfekt til alles præferencer. Du kan dog optimere dit valg af skærm, så du giver dig selv flere fordele og færre ulemper. I modsætning til et grafikkort, så vil en god skærm kunne bruges i rigtig mange år, og derfor er det også en fornuftig investering og en god tilføjelse til dit setup.

Gamer Skærm Test (2019) – Find den bedste gamer skærm
5 (100%) 1 bedømmelser