Gaming Tastatur Test (2019) – Find det bedste gaming keyboard her

Gaming Tastatur Test

Hvis du er hyppig gamer, så er det vigtigt, at udstyret er i orden. Der findes mange typer af udstyr, der har relevans, når du gamer. Ét af de særligt vigtige typer af udstyr er dit tastatur (kaldes også for et keyboard). Hvis du leder efter et nyt tastatur til gaming, så er du kommet til det rette sted. I denne gaming tastatur test præsenteres du for de bedste modeller på det danske marked.

I denne forbindelse skal det understreges, at det rette valg afhænger af dine specifikke præferencer. De mange tastaturer adskiller sig på baggrund af op til flere aspekter. Derfor er det også essentielt, at du fokuserer på at vælge det helt rette gaming tastatur for dit vedkommende. Der er mange forskellige modeller på det danske marked, så derfor kan du selvfølgelig også finde det helt rette.

Nedenfor præsenteres du for en række forskellige modeller fra brands, der bl.a. inkluderer Razer, SteelSeries, ROCCAT, Turtle Beach og andre. Modellerne har udmærket sig på mange punkter, hvilket betyder, at der kan stilles en garanti ved, at der er tale om nogle af de bedste gaming keyboards – ikke blot på det danske marked, men derimod gælder det på et internationalt plan.

ROCCAT Ryos MK Pro – MX Black

Forhandler Pris Information
1.499 DKK Se produkt
ROCCAT Ryos MK Pro - MX Black

Rigtig lækkert mekanisk tastatur fra ROCCAT med et stort udvalg af features og Cherry MX-switches

Hvis du er på udkig efter et lækkert mekanisk gaming tastatur, så er ROCCAT Ryos MK Pro – MX Black et oplagt bud. Det er et keyboard, der kan erhverves til en fantastisk pris sammenlignet med, at tastaturet byder på et væld af funktioner. Derfor er det også en god investering, du roligt kan gøre dig, hvis du foretrækker mekaniske keyboards og føler, at tastaturer appellerer til dig.

ROCCAT Ryos MK Pro er udstyret med baggrundslys både bag og igennem tasterne. Det er med til at sikre, at du kan koncentrere dig om dit spil, selvom det er mørkt eller lyset er dæmpet i lokalet. Lyset kan konfigureres efter egne præferencer, så det har dén farve, du foretrækker – og dertil byder det også på flere effekter, som f.eks. blinkende farver, glidende skift mellem farver osv.

Udstyret med sorte CHERRY MX-switches

Denne version er udstyret med sorte CHERRY MX-switches (deraf navnet MX Black), der giver en lækker følelse ved intensiv gaming. Det siges desuden, at MX-switches kan klare mere end 50 millioner tryk, inden de betragtes som værende slidte. Det betyder også, at det er et keyboard, der vil tage dig mange år at slide op, men sandsynligvis vil du aldrig ende med at slide det op.

Op mod 100% (med undtagelse af ganske få) er tastaturets knapper er konfigurerbare. Du kan derfor ændre funktionen af samtlige knapper, mens du også kan gemme makroer på den internet flash-hukommelse. Mere specifikt, så kan du gemme intet mindre end 500 forskellige makroer på den interne flash-hukommelse, som ROCCAT Ryos MK Pro – MX Black er udstyret med.

Specifikationer:

 • Baggrundsoplyst mekanisk tastatur
 • Sorte CHERRY MX-switches
 • 3 konfigurerbare Thumbster-keys (T1-T3)
 • 5 konfigurerbare Macro-keys (M1-M5)
 • 94 øvrige konfigurerbare knapper
 • 1000 hz polling rate – 1 ms responstid
 • 2 x USB 2.0-porte
 • 1 x Audio-in
 • 1 x Audio-out
 • Dimensioner: 23,4 cm X 50,8 cm

SteelSeries Apex M750 TKL

Forhandler Pris Information
1.099 DKK Se produkt
SteelSeries Apex M750 TKL

Mekanisk tastatur med stærk ramme i Aluminium Alloy og SteelSeries’ egne QX2-switches

SteelSeries er ét af verdens mest respekterede producenter af gaming-udstyr. Deres SteelSeries Apex M750 TKL er et rigtig lækkert tastatur, der kan bryste sig af mange forskellige muligheder og funktioner. De mange features inkluderer blandt andet 22 makro-taster, der kan sættes op til fire forskellige profiler, der sikrer, at du har de ultimative forudsætninger for den bedste performance.

I og med, at du kan konfigurere hele fire forskellige profiler, der giver i alt 88 forskellige mulige makroer. Tastaturet kommer dertil også med indbyggede medie-taster, der er placeret i et passende område, så det er nemt og hurtigt at skifte musik, hvis du er glad for at lytte til musik, når du gamer – og dermed forstyrrer det heller ikke din koncentration eller ødelægger din præstation.

Kommer med Illumination Backlight

SteelSeries Apex M750 TKL er desuden udstyret med Illumination Backlight. Dette er også områdebestemt, hvilket betyder, at det er inddelt i forskellige områder, der kan lyse uafhængigt af hinanden. Mere specifikt, så er der fem forskellige områder på tastaturer, der kan lyse i forskellige farver. Det giver både tastaturet et unikt look, men samtidig kan det også illustrere en logisk opdeling.

Én af de primære funktioner på dette tastatur er Anti-Ghosting. Der er cirka 20 forskellige taster, der leveres med integreret Anti-Ghosting. Heraf kan seks af tasterne trykkes ned på én gang. W-tasten er udstyret med små bump, der betyder, at du hurtigt kan vende tilbage til WASD. Det har relevans, uanset om du primært spiller FPS-, MMORPG- eller en helt tredje type af online-spil.

Specifikationer:

 • Udstyret med lavprofiltaster
 • 16,8 millioner baggrundsbelysninger på 8 niveauer
 • SteelSeries ActiveZone inddelt i 5 zoner
 • Kommer med Anti-Ghosting
 • 22 macro-taster og 4 macro-layers
 • W-tast med taktisk bump
 • To konfigurerbare vinkler (7° & 10°)
 • Udstyret med 2 USB-porte

Razer Anansi MMO

Forhandler Pris Information
949 DKK Se produkt
Razer Anansi MMO

Ét af verdens absolut bedste gaming tastaturer udviklet specifikt med MMO-gamere i fokus

Razer Anansi MMO er – som navnet også antyder – et gaming-tastatur, der er blevet designet og udviklet specifikt til MMO-gaming. Derfor er det også en oplagt investering, hvis du er MMO-gamer og har et ønske om, at kunne hæve din performance. Det er et tastatur, der bl.a. har fået gode anmeldelser i PCMag UK og Engadget, der enige om, at tastaturet er fremragende til prisen.

Det kan desuden bryste sig af, at være markedets første tastatur, der er i stand til at hæve dit niveau. Det skyldes, at det giver dig mulighed for at bruge op til syv gange flere kommandoer. Razer har udstyret deres Anansi-keyboard med 12 kombinationstaster, der naturligvis kan bruge til at skabe makroer og dermed forbedre din performance, når du spiller MMO-spil som f.eks. WoW.

Byder på syv Thumb-kombinationstaster

Én af de klare fordele ved Raeer Anansi MMO-regi er, at tastaturet er udstyret med hele syv Thumb-kombinationstaster. Disse taster er blevet placeret under mellemrumstasten. De er placeret i dette område, da det giver bekvem adgang til tasterne med din tommelfinger. Derfor kan du hurtitg aktivere dine keybindings eller makroer med blot et enkelt tryk på én af de syv taster.

Samlet set får du mere end 100 knapper på Razer Anansi, som du har komplet kontrol over. Samtlige taser kan programmeres, hvilket hjælper dig til at blive den mest effektive MMO-gamer. Tastaturet kommer også med en funktion, der muliggør at gemme forskellige profiler. På den måde kan du have forskellige profiler til hvert spil, class, builds eller andre typer af variationer.

Specifikationer:

 • Udstyret med hele 7 Thumb-kombinationstaster
 • Mere end 100 programmerbare HyperResponse-taster
 • Indbygget knap til profilskift med ét klik
 • Fem yderligere, unikke spiltaster
 • Særlig indstilling til gaming-mode
 • Nem adgang til samtlige medietaster
 • Kommer med en optimeret nøgle-matrix
 • Mål: 515mm (L) x 190mm (W) x 22mm (H)

Paracon SPECTRA

Forhandler Pris Information
299 DKK Se produkt
Paracon SPECTRA

Paracon SPECTRA ser ikke blot vildt ud – det er også et glimrende gaming tastatur til en afsindigt lav pris

Paracon SPECTRA er et godt eksempel på, at et godt og effektivt gaming-tastatur ikke nødvendigvis skal koste +1.000 kroner. Her er der tale om et tastatur, der koster blot få hundrede kroner, men fortsat har en imponerende ydeevne. Derfor er du også garanteret, at du får masser af gode timer med Paracon SPECTRA, uanset om du er FPS-, MMO- eller en tredje type af gamer.

Dette keyboard adskiller sig bl.a. med at have et interessant udseende. Det flotte regnbuefarvede baggrundslyst er unikt, da LED-belysningen omslutter tasterne. På mange andre tastaturer sendes lyses direkte igennem tasterne. Det giver en rigtig fed effekt, som gør, at du – med garanti – vil nyde dine gaming-stunder foran din PC, hvis du kan bruge dit gaming-keyboard fra Paracon.

Effektivt og solidt gaming-våben

SPECTRA fra Paracon er et både effektivt og solidt våben i forbindelse med samtlige typer af gaming. SPECTRA fra Paracon er et både effektivt og solidt våben i forbindelse med samtlige typer af gaming. Samtidig med dette, så har tastaturet en lang levetid, da slidtagen på tasterne er meget begrænset. Derfor kan du også få glæde af det effektive og solide gaming-tastatur i en lang årrække.

Baggrundslyset kan tændes og slukkes ved at trykke på blot én knap. Derfor har du også nemt ved at indstille tastaturet til at stemme overens med dine præferencer. Paracon er et relativt nyt brand, der er ved at positionere sig på markedet. Det gør de blandt andet ved at udbyde effektive, dedikerede gaming-produkter til priser, der er bedre end for eksempel Razer og ROCCATs.

Specifikationer:

 • Regnbuefarvet LED-baggrundslys på hele tastaturet
 • Udstyret med intet mindre end 105 taster
 • Holdbarheden lyder på hele 10 millioner tryk
 • Dimensioner: 48,5 cm X 21,5 cm
 • Leveres med kabel med længde pålydende 1,5 meter
 • Mulighed for tilslutning af USB i tastaturet

Corsair K55 RGB

Forhandler Pris Information
479 DKK Se produkt
Corsair K55

Corsair K55 er et både effektivt, hurtigt og lydløst tastatur, der er særligt udviklet til at give en hurtig responstid

Med Corsair K55 RGB kan du taste løs – og du kan blive ved i mange år. Samtidig er det et effektivt, hurtigt og lydløst gaming-tastatur, som i høj grad er essentielle kvaliteter, der kendetegner Corsair K55 RGB. Det er noget, der gør K55 RGB fra Corsair til et unikt produkt, som du roligt kan investere i, hvis du værdsætter kvalitet og effektivitet, som går op i en højere enhed med prisen.

Corsair K55 RGB er et tastatur, der er udviklet med særligt henblik på, at give den absolut bedste og mest effektive kommunikation mellem keyboard og computer. Dette gøres blandt andet ved hjælp af de yderst sensitive taster, der kombineret med en dymanisk støddæmpning skaber de bedste forudsætninger for en lynhurtig kommunikation mellem PC og tastatur.

Vil forbedre din spiloplevelse

Idéen med, at investere i et decideret gaming-keyboard og årsagen til, at du læser denne gaming tastatur test er, at du kan forbedre din performance, når du spiller. Det er dog vigtigt at huske på, at gaming skal være sjovt. Derfor har Corsair i mindst lige så høj grad valgt at fokusere på, at deres Corsair K55 RGB-tastatur skal kunne forbedre den generelle spilleoplevelse til det bedre.

En stor del af arbejdet med udarbejdelsen af dette tastatur er foregået med henblik på tasterne. Det har resulteret i, at de er uhyre sensitive, så hvad end du har det hårdeste eller blideste tryk, så reagerer tastaturet. Samtidig kan K55 RGB også bryste sig af en kampvægt, der lyder på cirka 800 gram. Derfor kan det også være svært at forstå, at tastaturet kan byde på så mange features.

Specifikationer:

 • Tastatur med farvestrålende RGB-bagbelysning
 • Alle knapper er udstyret med Membran-switches
 • Mål: 480,2 mm x 166,3 mm x 34,6mm
 • Tilsluttes blot via medfølgende USB-kabel
 • Kampvægt på blot lidt over 800 gram

SpeedLink PARTHICA Core

Forhandler Pris Information
399 DKK Se produkt
SpeedLink PARTHICA Core

Gaming tastatur udviklet til den krævende gamer med den unikke “Game on Detection”-teknologi

Leder du efter et ultimativt tastatur til high-end gaming, så er PARTHICA Core fra SpeedLink værd at undersøge. Det er et ideelt keyboard til selv den mest krævende gamer. Der er flere årsager til dette, men de fleste tiltrækkes dog af dette tastatur, da det kan indstilles specifikt efter egne ønsker og præferencer, og dermed give en bedre oplevelse med spillet.

SpeedLink har nemlig udviklet et smart stykke software, der gør det muligt at indstille forskellige komplicerede makroer. Det er dog noget, der kan være til store gavn og give dig markante fordele i mange spil. Det byder dertil også på “Game on Detection”-teknologien, der automatisk kan indlæse en bestemt spilprofil, alt afhængigt af hvilket spil, du skal spille.

Mange indstillingsmuligheder for tastaturets lys

Der er også mange gamere, der går op i, hvordan deres keyboard ser ud. Derfor har SpeedLink bestemt ikke sparet på mulighederne i forhold til indstille lyset på deres PARTHICA Core. Den fede baggrundsbelysning kan nemt tilpasses til dit humør, da du har mulighed for at vælge i mellem hele 3 forskellige farver – og derfor er der altid én, der tiltaler dig.

Dertil er tastaturet oven i købet også udstyret med hele 93 taster med fri konfiguration såvel som hele 15 tester, der er fri programmerbare. Fem af disse makro-taster findes i højre side af tastaturet, hvor du hurtigt kan bruge flere af dine makroer lige efter hinanden. Tastaturet er blevet udstyret med en 1,8 meter ledning beklædt med slidstærk beklædning.

Specifikationer:

 • Indstilling af funktioner via software
 • 93 taster med fri konfiguration
 • 15 taster, der er frit programmerbare
 • Indbygget hukommelse på 128 kb til lagring af profiler
 • Gem op til fem forskellige indstillingsprofiler
 • Imponerende LED-belysning af hele tastaturet

HyperX Alloy FPS

Forhandler Pris Information
999 DKK Se produkt
HyperX Alloy FPS

Seriøst gaming tastatur med solid stålramme og de verdenskendte Cherry MX-switches med hurtig responstid

Her er der tale om et seriøst gaming-tastatur, der henvender sig til den seriøse gamer, der ikke ønsker at gå ned på udstyr. Det er et tastatur, der er design og udviklet med et særligt fokus på holdbarhed, pålidelighed og nøjagtighed. Det er bl.a. opnået ved at skabe et professionel, kompakt design, der er indpakket i en solid ramme, der er udført i stål.

Ikke nok med det, så sikrer dette også, at selve tastaturet får en solid base til de mekaniske Cherry MX-switches, der er blandt de absolut bedste switches på markedet. Det betyder, at der er tale om taster, der er i stand til både at sikre dig en stor nøjagtighed og øjeblikkelig respons, når du trykker på en tast – og det giver dig en konkurrencemæssig fordel.

Cherry MX giver en lineær oplevelse

Der er garanti for, at du altid får leveret en lineær oplevelse og samtidig er der ligeledes garanti for, at de velkendte og professionelle Cherry MX-switches leverer en ultra hurtig responstid. Det betyder, at du kan eksekvere alle makroer og kommandoer uden tøven og med stor præcision. Det betyder ganske enkelt at dit gameplay vil blive forbedret markant.

Dertil er det også værd at notere sig, at HyperX har formået at skabe et tastatur med et minimalistisk design, der ser rigtig godt ud med baggrundsbelysningen. Derfor er det ikke blot et tastatur, der kan være med til at forbedre dit spil, uanset dit valg af spil, men det er også et vaskeægte showpiece, der kan tage del i ethvert setup af PC, mus og display.

Specifikationer:

 • Type: Mekanisk
 • Switches: Cherry MX
 • Lys: Seks LED-modes og fem lysstyrkeniveauer
 • Tilslutning: USB
 • Polling-rate: 1.000 Hz
 • Kabellængde: 1,8 meter
 • Anti-ghosting: 100%
 • Vægt: 1.049 gram

Razer BlackWidow Elite

Forhandler Pris Information
1.399 DKK Se produkt
Razer BlackWidow Elite

Gaming-tastatur udstyret med Razers unikke, specialudviklede switches og en ergonomisk håndledsstøtte

Razer har i mange år væet kendt for at udvikle og levere kompromisløst gamingudstyr. Det er udstyr, der er designet med ét specifikt formål; at give gamere verden over en markant fordel. Hvis det er noget, du synes lyder godt, så er et tastatur som BlackWidow Elite – med garanti – noget for dig, da det er ét af de bedste tastaturer fra Razer nogensinde.

Razer har udstyret deres BlackWidow Elite med specialudviklede switches. Disse switches er designet specifikt med fokus på at møde de krav, der stilles af professionelle gamere. De grønne switches er til gamere, der gerne vil både høre og mærke hver en tast, de trykker på. De er en kende mere krævende at trykke i bund og giver derfor en taktil følelse.

Du klikker ikke på taster ved en fejl

De fleste gamere kender til, at de ved en fejl kommer til at klikke på en tast på deres tastatur. Det er noget, der særligt kan ske i tilfælde af, at et spil bliver meget intenst. Med grønne switches er det dog ikke noget, du skal frygte. På trods af dette, har Razer forstået formået at skabe taster med en overlegen hastighed, der kan vise sig altafgørende for dig.

Designet er meget minimalistisk og rent. Sammen med den flotte Chroma RGB-belysning, får tastaturet et meget råt look. Den ergonomiske håndledsstøtte er polstret og derfor er du garanteret en sublim komfort. Det medfører, at du ikke skal være bekymret for ømme håndled. Som følge af dette kan du spille i timevis uden hverken gene eller ømhed.

Specifikationer:

 • Er kompatibelt med Razer Synapse 3
 • Udstyret med en ergonomisk håndledsstøtte
 • Op til flere dedikerede medieknapper
 • En holdbarhed på min. 80 millioner tastetryk
 • Unikke mekaniske switches udviklet af Razer
 • Fuldt programmerbare taster og on-the-fly macro-recording
 • Ultrapolling på 1.000 Hz

ZOWIE by BenQ Celeritas II

Forhandler Pris Information
1.089 DKK Se produkt
ZOWIE by BenQ Celeritas II

ZOWIE by BenQs svar på verdens bedste gaming-tastatur med blandt andet optiske switches fra Flaretech

Siden ZOWIE er blevet opkøbt af BenQ har producenten for alvor gjort sig bemærket på markedet for gaming-udstyr. Det giver derfor også god mening, at de har lanceret deres svar på det bedste tastatur til gaming på det danske marked. Deres svar på dette er deres Celeritas II, som – uden tvivl – er ét af de bedste gaming-keyboards, du finder på markedet.

Der er flere aspekter af dette tastatur, der gør dette tastatur tiltalende for rigtig mange gamere. Ét af disse aspekter er dog, at de har valgt at benytte sig af optiske switches fra Flaretech, som er blandt de absolut bedste på markedet. Det er switches, der gør brug af et infrarødt lys, der sikrer, at du hverken klikker dobbelt eller laver fejltryk, når du gamer

Hjælper med at gøre dig hurtigere og mere præcis

Uanset dit forhenværende tastatur, så vil du hurtigt kunne mærke forskellen, når du skifter til et ZOWIE by BenQ Celeritas II. Det er nemlig et tastatur, der ikke blot er udviklet specifikt til gaming, men i lige så høj grad til at gøre dig både hurtig og præcis. Det er naturligvis også noget, der har stor relevans i forbindelse med stort set alle typer gaming.

Det er dog ikke noget, der betyder, at udseendet er noget, de er gået på kompromis med hos ZOWIE by BenQ. De har blandt andet lavet et fuldt oplyst tastatur i rød, der passer godt til ethvert setup. Lyset kan nemt og hurtigt justeres, så det passer til de ønsker og krav, du har. Dertil får du får du både 100% N-key Rollover og en vanvittig hurtig responstid!

Specifikationer:

 • Et simpelt tastatur, der bryster dig af Plug & Play
 • Byder på en polling-rate, der lyder på 1.000 Hz
 • Rød LED-belysning med simpel, justerbar lysstyrke
 • Tilslutning foregår via USB + PS/2
 • RTR (Real Time Response, 1x 2x 4x 8x) via PS/2 interface
 • 100% N-Key Rollover

ROCCAT Horde AIMO

Forhandler Pris Information
749 DKK Se produkt
ROCCAT Horde AIMO

Nem tilgang og intuitiv kontrol har været hovedpunkterne i forbindelse med udvikling af ROCCAT Horde AIMO

Der findes mange måder at beskrive på ROCCAT Horde AIMO. Én af de bedste er dog, at beskrive det som et stykker gaming-udstyr, der er med til at redefinere betydningen af ordet ekstraudstyr. Det er dog også et tastatur, der både kan bryste sig af nem tilgang og intuitiv kontrol, der begge har været hovedpunkter ifm. udviklingen af dette gamingtastatur.

I øverste venstre side finder du et indstillingshjul. Dette kan bruges til nemt og hurtigt at styre alt fra multimedie, belysning, DPI, lysstyrke og meget mere. Ikke nok med det, så er tastaturet også udstyret med multimedieknapper, der gør det nemt at styre musik, lydstyrke osv. Du har derfor adgang til mange indstillingsmuligheder direkte på tastaturet.

Fem makrotaster, der er fuldt programmerbare

I højre side af ROCCAT Horde AIMO-tastaturet kan du finde hele fem makrotaster, der kan programmers til netop de kommandoer, du har brug for. Disse taster er designet i en lavere profil end de øvrige taster på tastaturet. Det medfører, at det er nemt at identificere disse taster, så du kan udføre din makroer med en hurtig reaktion og dertil undgår fejltryk.

Til dette tastatur har ROCCAT udviklet nogle såkaldte membranical switches. Disse switches er en unik kombination af mekaniske og membrane switches. Derfor er det et tastatur, der sikrer dig det bedste fra begge verdener. Som følge af dette, er du med ROCCAT Horde AIMO sikret en hurtigere responstid, stor præcision og en taktil oplevelse hver gang!

Specifikationer:

 • Udstyret med unikke membranical switches
 • En on-board hukommelse på 512 kB til profiler
 • Kabellængde på hele 1,8 meter
 • En polling-rate på 1.000
 • Indstillingshjul med intet mindre end 20 trin
 • Seks zoners belysning med 12 RGB LEDs

Hvad er et gaming tastatur?

De fleste tastaturer kan bruges til gaming. Det er dog langt fra dem alle, der faktisk er udviklet til at blive brugt i denne sammenhæng. Derfor vil du også hurtigt kunne mærke forskel på de mange tastaturer til gaming. Et decideret gaming tastatur er et avanceret tastatur, der er designet med et fokus på, at forbedre og optimere oplevelse og performance.

Det er noget, der opnås på flere forskellige måder, men oftest er det et mål, der nås ved hjælp af både et ergonomisk design, flere taster, nyeste teknologi af switches m.m. Det er ensbetydende med, at du kan opnå en klar og markant konkurrencemæssig fordel. Det er derfor, du ikke oplever at de store eSport-spillere går på kompromis med tastaturet.

Forskellen på membran og mekanisk

Hvis du skal investere i et gaming-tastatur, så skal du vælge mellem membran eller mekanisk. Et membran-tastatur er dem, der sælges flest af, men dog ikke til gaming. Til gengæld ses de på de fleste kontorer verden over. Grunden til dette er, at et sådant tastatur typisk kan erhverves til det halve af prisen på et mekanisk tastatur – nogle gange mere.

Under tasterne på et sådant tastatur er der placeret kegleformede gummidutter, og under disse finder du to elektriske kredsløb, der er placeret sig oven på hinanden. Mellem kredsløbene er der et mellemrum. Det er en konstruktion, der medfører, at når der klikkes på en tast, lukker mellemrummet og kredsløbet registrere, at en tast er blevet trykket ned.

Et mekanisk tastatur er derimod udstyret med mekanik i tastetrykket. Der findes dog flere typer mekanik, der bruges i denne sammenhæng. Fælles for dem alle er dog, at de lader brugeren mærke, når tastetrykket er registreret. De fleste vælger dog mekaniske tastaturer til gaming, da de kan bryste sig af en lavere responstid end et membrankredsløb.

Fordele og ulemper ved et mekanisk tastatur

Fordele:

 • Tastatur af høj kvalitet
 • Du kan selv føle tastetrykkket
 • God føling med lækre taster

Ulemper:

 • Det er dyrere end andre tastaturer
 • Det larmer en kende
 • Kræver en del tilvænning

Fordele og ulemper ved et membran-tastatur

Fordele:

 • Det er billigere end mekaniske
 • Det larmer ikke nær så meget

Ulemper:

 • Du kan ikke mærke tastetrykket selv
 • Ofte en dårligere kvalitet end mekaniske alternativer
 • Knapperne kan føles bløde, gummiagtige og billige
Gaming Tastatur Test (2019) – Find det bedste gaming keyboard her
5 (100%) 1 bedømmelser